πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Το Chery Exeed TX SUV κάνει το ντεμπούτο της Frankfurt Motor Show

Το Chery Exeed TX SUV κάνει το ντεμπούτο της Frankfurt Motor Show

, η Chery έχει αποκαλύψει το αυτοκίνητο που θα προωθήσει την επίθεσή της στην ευρωπαϊκή αγορά στο Show Motor Show της Φρανκφούρτης.
Το SUV μεγέθους Nissan Qashqai, που ονομάζεται EXEED TX, θα εισαγάγει μια ολοκαίνουργια γλώσσα σχεδιασμού για τον κρατικό κινέζικο κατασκευαστή αυτοκινήτων. Και προορίζεται για εκθεσιακούς χώρους στη Βρετανία και την ήπειρο, αν και η μάρκα παραμένει Coy για το πότε θα ξεκινήσει εδώ.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Καλύτερες διασταυρώσεις και μικρά SUV σε πώληση
“Θα είμαστε σε πώληση σε λίγα χρόνια με αυτό το αυτοκίνητο, αλλά δεν θα ήθελα να βάλω ένα χρονοδιάγραμμα σε αυτό”, δήλωσε ο προϊστάμενος έρευνας και ανάπτυξης Ray Bierzynski.
Το αυτοκίνητο που εμφανίζεται στη Φρανκφούρτη είναι μια προ-παραγωγή εμφάνιση του τι θα χρησιμοποιηθούν οι πελάτες και βασίζεται σε μια νέα πλατφόρμα M3X που θα χρησιμοποιηθεί στο μέλλον για ένα SUV επτά θέσεων και ένα σαλόνι και μπορεί να φιλοξενήσει υβριδικά και plug-in υβριδικά μοντέλα.
12

Στο μπροστινό μέρος υπάρχει μια μεγάλη μάσκα που συνδέει τους προβολείς LED με μια μοναδική λωρίδα φωτισμού LED που καλύπτει το μπροστινό άκρο του αυτοκινήτου. Είναι ένα παρόμοιο set-up στο πίσω μέρος, με μια μοναδική λωρίδα LED σε όλο το μεγάλο bootlid που συνδέει τα φώτα ουράς.
Δύο κινητήρες θα χρησιμοποιηθούν-βενζίνους 1,5 και 1,6 λίτρων, ενώ οι εκδόσεις με μπροστινή και τετρακίνηση θα είναι διαθέσιμες όταν το αυτοκίνητο θα κυκλοφορήσει στην Κίνα το επόμενο έτος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *