πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Το νέο Nissan X-Trail προς πώληση τώρα από £ 22.995

Το νέο Nissan X-Trail προς πώληση τώρα από £ 22.995

Το ολοκαίνουργιο Nissan X-Trail είναι διαθέσιμο για αγορά τώρα και θα φτάσει στις αντιπροσωπείες του Ηνωμένου Βασιλείου στις 17 Ιουλίου. Ο Juke αποκάλυψε νωρίτερα σήμερα.
Οι τιμές ξεκινούν από £ 22.995 για το μοντέλο 2WD πέντε θέσεων £ 22. σε Visia Trim-μείωση των £ 2.600 στο εξερχόμενο μοντέλο-και αυξάνονται σε £ 31.695 κορυφαία επτά θέματα με όλα τα τροχόσπιτα και 130bhp DCI Diesel Engine .
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Διατίθεται με πέντε καθίσματα ή επτά, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ δύο και τεσσάρων τροχών σε όλα εκτός από το πιο βασικό επένδυση, με το Xtronic CVT κιβώτιο CVT της Nissan που παρέχεται σε παραλλαγές κορυφαίων Spec.
Τέσσερα επίπεδα περιποίησης θα είναι διαθέσιμα κατά την εκτόξευση-Visia, Acenta, N-Tec και Tekna-με τυπικά χαρακτηριστικά σε όλη την περιοχή, συμπεριλαμβανομένης της συνδεσιμότητας Bluetooth, των κραμάτων 17 ιντσών, του κλιματισμού, των θερμαινόμενων καθρέφτη πόρτας, των LED Daytime Lights, Leture-Me- Φωτισμός στο σπίτι και ένα ηλεκτρικό φρένο χώρου στάθμευσης.
Το X-Trail της τρίτης γενιάς παίρνει επίσης μια έγχρωμη οθόνη TFT πέντε ιντσών, η οποία μπορεί να περιστρέφει 12 γραφικές οθόνες με μέσες και πραγματικές ταχύτητες, περιεχόμενο ήχου, αναγνώριση σημείων κυκλοφορίας, καθώς και συμβουλές για την οδήγηση οικολογικής οδήγησης, οδηγίες NAV και, σε μοντέλα 4WD, ρυθμίσεις διανομής ροπής.
Για £ 495, μπορεί να προστεθεί ένα Smart Vision Pack και βοηθήματα ασφαλείας στο entry-level Visia (£ 22.995-£ 23.695), προσθέτοντας υψηλής βοήθειας δέσμης, τεχνολογία αναχώρησης της λωρίδας, τεχνολογία επιστήμης, και τους αισθητήρες στάθμευσης εμπρός και πίσω.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *