πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Η άφιξη με βάση το Ηνωμένο Βασίλειο εκθέτει το ηλεκτρικό πάνελ με το σύστημα Modular Battery System

Η άφιξη με βάση το Ηνωμένο Βασίλειο εκθέτει το ηλεκτρικό πάνελ με το σύστημα Modular Battery System

Η νέα ηλεκτρική βιομηχανική άφιξη αυτοκινήτων έχει εκθέσει ένα νέο φορτηγό ηλεκτρικού πίνακα που δημιουργήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο στο κέντρο Ε & Α της εταιρείας, καθώς και να αναπτυχθεί στο Το Ηνωμένο Βασίλειο το επόμενο έτος σε ένα νέο εργοστάσιο.
Ονομάζεται το φορτηγό άφιξης, θα μεταβεί σε μια σύντομη δοκιμαστική φάση αυτό το καλοκαίρι με μια ομάδα επιλογής υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των γιγαντιαίων UPS, πριν εισέλθει στην παραγωγή το φθινόπωρο 2022. Το φορτηγό θα δημιουργηθεί σε μια νέα εγκατάσταση στο Bicester, παράγοντας περίπου 200 Νέες εργασίες κατά το πρώτο έτος πλήρους παραγωγής.

Electric Van Guide: Μπορεί ένα Van Van για την επιχείρησή σας;

Μέχρι στιγμής, η άφιξη έχει αυξήσει τις παραγγελίες ύψους 1,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων (περίπου 870 εκατομμύρια λίρες), με στόχο την κατασκευή 10.000 αυτοκινήτων κατά το πρώτο έτος παραγωγής. Ωστόσο, η μάρκα σχεδιάζει να ανοίξει πολύ περισσότερες γραμμές συναρμολόγησης, καθένα από τα οποία θα χρησιμοποιήσει επιπλέον 200 άτομα, καθώς και την ενίσχυση της ετήσιας παραγωγικής ικανότητας κατά 10.000 μονάδες.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Θα είναι ένα από τα πρώτα μεγάλα ηλεκτρικά φορτηγά στην πώληση, άμεσα ανταγωνίζονται το fiat e-ducato, καθώς και να κάθεται πάνω από το Vauxhall Vivaro-e καθώς και το E-Expert Peugeot από την άποψη του μεγέθους. Η άφιξη δηλώνει ότι το νέο του φορτηγό θα έχει μέγιστο ωφέλιμο φορτίο 1.975kg και, ανάλογα με το μεταξόνιο, μέγιστη δυνατότητα 14,6 κυβικών μέτρων.
Το σύστημα πακέτων μπαταριών είναι αρθρωτό, με δυνατότητες που κυμαίνονται από 67kWh έως 133kWh. Το entry-level 67kwh van δηλώνει μια εκτιμώμενη ποικιλία 112 μιλίων σε μία μόνο χρέωση, ενώ δύο επιλογές μεσαίας εμβέλειας καθώς και 111kWh επιλογές είναι συνδεδεμένες σε 149 μίλια καθώς και 180 μίλια αντίστοιχα. Οι αφίξεις δηλώνει ότι η έκδοση 133kWh του φορτηγού είναι ικανή για 211 μίλια σε πλήρη μπαταρία, ενώ κάθε έκδοση περιλαμβάνει τεχνολογία φόρτισης 120kW DC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *