πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Το Fiat 500X διαρροές εικόνων σε απευθείας σύνδεση

Το Fiat 500X διαρροές εικόνων σε απευθείας σύνδεση

Αυτό που φαίνεται να είναι μια επίσημη εικόνα του επερχόμενου Fiat 500X έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο, μπροστά από το δημόσιο ντεμπούτο του νέου crossover στο Παρίσι Motor Show τον επόμενο μήνα.
Όπως μπορείτε να δείτε, μπροστά υπάρχει μια ομοιότητα με το δημοφιλές 500 της Fiat, συμπεριλαμβανομένων των στρογγυλεμένων προβολέων, τα αντίστοιχα φώτα ομίχλης και το σήμα Chrome Bar. Αυτό δεν είναι μόνο ένα φουσκωμένο supermini όμως, όπως πρότεινε το μακρύτερο, πιο επίπεδη καπό, το τραχύ σώμα -επένδυση και το χτύπημα χαμηλότερη μάσκα.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Τα styling cues στην άκρη, υπάρχει επίσης ελάχιστη ομοιότητα με το boxy 500L MPV, τον ιταλικό παραγωγό, αντ ‘αυτού επιλέγοντας ομαλότερες γραμμές – ιδιαίτερα στο επίπεδο του συστήματος στέγης – και έναν πολύ πιο γωνιακό μπροστινό προφυλακτήρα.
Ενώ η Fiat δεν δίνει πολύ μακριά σε αυτό το στάδιο, γνωρίζουμε ότι το 500X θα κατασκευαστεί παράλληλα και θα μοιραστεί με βάση το Jeep Renegade, χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα «μικρής ευρείας» που βρίσκεται στα 500L.
Είναι απίθανο να είναι η μόνη ομοιότητα μεταξύ των συν-αναπτυγμένων αυτοκινήτων, με προσφορά δύο ή τετρακίνησης και παρόμοιες γραμμές κινητήρων που αναμένονται και στα δύο αυτοκίνητα, αν και το 500x θα λάβει μια λιγότερο εκτός δρόμου προσέγγιση. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, η κυρίως μπροστινή τροχιά θα περιλαμβάνει πιθανώς ένα turbo 1,4 λίτρων με διάφορες εξόδους ισχύος και ένα πετρέλαιο πολλαπλών πολυκατοικιών 1,6 λίτρων.
Το νεότερο μέλος της οικογένειας Fiat 500 φτάνει καθώς η Fiat φαίνεται να απλοποιεί την εμβέλειά της και θα χρησιμεύσει ως αντικαταστάτης για το Axed Sedici.
Μετά την πλήρη αποκάλυψη στο Παρίσι τον Οκτώβριο, η παραγωγή 500x θα αρχίσει στο εργοστάσιο της Fiat στο Melfi της Ιταλίας, με ημερομηνία πώλησης που έχει οριστεί για τις αρχές του επόμενου έτους, πιθανώς γύρω στον Μάρτιο. Οι τιμές θα αποκαλυφθούν κοντά στην εκτόξευση, αλλά αναμένεται να ευθυγραμμιστεί εναντίον των Nissan Juke και Peugeot 2008.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *