πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Το σκληρό νέο VW Cross Coupe GTE Concept παίρνει το Detroit Bow

Το σκληρό νέο VW Cross Coupe GTE Concept παίρνει το Detroit Bow

Το Cross Coupe GTE, μια κομψή έννοια SUV με πράσινα διαπιστευτήρια που θα μπορούσαν να φτάσουν στο δρόμο προς το Ηνωμένο Βασίλειο, οδηγεί την παρουσία της Volkswagen στο Detroit Motor Show αυτής της εβδομάδας.
Το αυτοκίνητο είναι η τρίτη έννοια που δημιουργήθηκε από τον γερμανικό γίγαντα κατά την προετοιμασία για την προγραμματισμένη εισαγωγή μιας έκδοσης πλήρους παραγωγής, η οποία είναι πιθανό να εμφανιστεί στα τέλη του 2016 ή στις αρχές του 2017. Ακολουθούν το CrossBlue που εμφανίστηκε στο Detroit Show στο 2013 και το CrossBlue Coupe που εμφανίστηκαν τρεις μήνες αργότερα στη Σαγκάη.
14

Χρησιμοποιώντας την πολύ χρησιμοποιούμενη πλατφόρμα MQB της ομάδας VW και τη μέτρηση μήκους 4,847 mm, ύψους 1.736mm και πλάτους 2.030mm, το Cross Coupe GTE είναι ελαφρώς μεγαλύτερο και ευρύτερο από το σημερινό SUV Touareg και μόλις 4mm ψηλότερο. Και ενώ το αυτοκίνητο έχει σχεδιαστεί για ένα αμερικανικό ακροατήριο, ένας εμπιστευτικός Volkswagen υπαινίσσεται ότι το αυτοκίνητο θα μπορούσε να εμφανιστεί στην Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα 4x4s για αγορά τώρα
Εάν διασχίσει τη λίμνη, είναι πιθανό να ενταχθεί στο SUV επτά θέσεων CrossBlue ως την πιο αθλητική έκδοση coupe πέντε θέσεων. Το ζευγάρι θα καθόταν κάτω από το Touareg – το οποίο θα χτυπηθεί προς τα πάνω από την προοπτική της τοποθέτησης και θα χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα MLB της Volkswagen ακριβώς όπως το επερχόμενο SUV Audi Q7 και Bentley.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *