πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Οι νέες νομοθεσίες που απαιτούνται για την προστασία της μηχανικής από ηλεκτρικά καθώς και υβριδικά αυτοκίνητα, οι κρατικοί επαγγελματίες

Οι νέες νομοθεσίες που απαιτούνται για την προστασία της μηχανικής από ηλεκτρικά καθώς και υβριδικά αυτοκίνητα, οι κρατικοί επαγγελματίες

απαιτούνται νέες νομοθεσίες για την προστασία της μηχανικής από τα ηλεκτρικά συστήματα υψηλής τάσης σε υβριδικά αυτοκίνητα και φορτηγά καθώς και ηλεκτρικά οχήματα (EV), σύμφωνα με σε ένα κορυφαίο σώμα της αγοράς.
Το Ινστιτούτο της Αγοράς Αυτοκινήτου (IMI) έχει ικανοποιήσει με το Τμήμα Παροχής (DFT) που απαιτεί τροποποίηση για την παρουσίαση κανονισμών, οι οποίοι προσφέρουν πολύ λίγη καθοδήγηση για το προσωπικό του γκαράζ που εργάζεται στα τελευταία εναλλακτικά οχήματα (AFV).
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και φορτηγά προς πώληση τώρα
Η καλωδίωση, οι κινητήρες καθώς και οι μπαταρίες σε EVs καθώς και τα υβρίδια κανονικά λειτουργούν σε αρκετές εκατοντάδες βολτ, παρέχοντας σημαντικό κίνδυνο για όσους εργάζονται πάνω τους. Το IMI λέει: “Τα μη εκπαιδευμένα άτομα” έχουν-go “βάζουν τη ζωή τους σε κίνδυνο προσπαθώντας να επισκευάσουν τις εργασίες καθώς και να διατηρούν ηλεκτρικά και υβριδικά οχήματα”.
Ο οργανισμός, ο οποίος πιστοποιεί 100.000 άτομα ετησίως με τα εκπαιδευτικά του προγράμματα, απαιτεί ένα νέο υποχρεωτικό μητρώο εμπειρογνωμόνων για να αποδείξει ότι η μηχανική είναι “ικανός, εξειδικευμένος και αναγνωρίσιμος” για να εργαστεί σε υβρίδια καθώς και EVS. Αυτό, λέει η IMI, θα: “Διατηρήστε τους υφιστάμενους κανονισμούς σύγχρονους και σύμφωνα με τις γρήγορες τροποποιήσεις στην καινοτομία στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας”.
Οι νομοθεσίες που περιβάλλουν την ηλεκτρική ασφάλεια, που περιγράφονται λεπτομερώς στην υγεία και την ευεξία, καθώς και στον νόμο περί ασφάλειας στην εργασία (1974) καθώς και στους κανονισμούς ηλεκτρικής ενέργειας στην εργασία (1989), είναι “ανοιχτές”, σύμφωνα με το IMI, απλά αναφερόμενος στα “συστήματα στα οχήματα “.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *