πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Το TechRules κάνει ντεμπούτο Ren Supercar στο Geneva Motor Show

Το TechRules κάνει ντεμπούτο Ren Supercar στο Geneva Motor Show

Κινέζικη εκκίνηση TechRules αποκάλυψε το ηλεκτρικό αυτοκίνητο που εκτρέφει του στροβίλου (TREV) στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, με τόσο την απόδοση όσο και την οικονομία με 960kW (1.287BHP).
Ο Ρεν – ένας όρος που αντιπροσωπεύει την “ανθρωπότητα και την καλοσύνη” στον κινεζικό πολιτισμό – διαθέτει έναν κινητήρα στροβίλου ντίζελ που μετατρέπει τα καύσιμα σε ηλεκτρική ενέργεια, επεκτείνοντας το εύρος σε 727 μίλια από τη δεξαμενή των 80 λίτρων.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα supercars στην αγορά
Η Techrules λέει ότι ένα πανομοιότυπο σύστημα TREV θα μπορούσε να παράγει μια σειρά από 1.242 μίλια “ανάλογα με το αυτοκίνητο που χρησιμοποιείται”.
10

Οι προδιαγραφές ποικίλλουν ανάλογα με τη διαμόρφωση του κινητήρα – διαθέσιμο με δύο, τέσσερις ή έξι ηλεκτρικούς κινητήρες – αλλά στο τελευταίο από αυτά, ο Techrules ισχυρίζεται ότι ο Ren θα κάνει 0-62 μίλια / ώρα σε 2,5 δευτερόλεπτα: την ίδια στιγμή με το Bugatti Veyron.
Έχει επίσης μέγιστη ταχύτητα 199mph, αλλά το σημείο πώλησης είναι ότι μπορεί να παράγει αυτό το επίπεδο απόδοσης, ενώ παράλληλα διατηρεί τις εκπομπές στο ελάχιστο. Με 106g/km του CO2 που αφήνει τη θλίψη, είναι καθαρότερο ότι το EU6 συμβατικό για το ντίζελ.
“Χάρη στον ειδικό αρθρωτό σχεδιασμό του ren chassis και του κινητήρα, έχουμε ένα τέλεια μηχανικό αυτοκίνητο για να παραδώσουμε την τεχνολογία TREV με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο”, δήλωσε ο ιδρυτής της Techrules William Jin. “Το Techrules εισάγει ένα πολυτελές ηλεκτρικό supercar πολυτελείας με καταπληκτική δυναμική απόδοση που είναι πολύ πιο φιλική προς το περιβάλλον και πολύ πιο βολικό από οτιδήποτε συγκρίσιμο στην αγορά σήμερα”.
Η Techrules λέει ότι έχει χρησιμοποιήσει τα υλικά πολυτελείας υψηλότερης ποιότητας στο εσωτερικό του Ren, ολοκληρώνοντας τους χώρους του αυτοκινητιστή και των επιβατών με το Cuoio Italiano και το Alcantara Leather.
10

Χτισμένο πάνω σε ένα πλαίσιο από ανθρακονήματα, το θόλο του πολυανθρακικού εξωτερικού ανοίγει σαν ένα μαχητικό πίδακα για να επιτρέψει έως και δύο επιβάτες να επιβιβαστούν σε κάθε πλευρά του κεντρικού τοποθετημένου οδηγού.
Εν τω μεταξύ, άλλες λεπτομέρειες περιλαμβάνουν τους προβολείς λέιζερ και τα LED “Star-Burst”.
Αν και οι τιμές δεν έχουν αποκαλυφθεί, η παραγωγή πρόκειται να ξεκινήσει το 2018 με προβλεπόμενο όγκο δέκα αυτοκινήτων ετησίως. Η Techrules έχει επίσης δεσμευτεί σε περιορισμένη εκτέλεση 96 εκδόσεων κομματιών του Ren, για να χτιστεί χειροποίητα στην Ιταλία.
Αποκτήστε όλα τα τρέχοντα νέα και εξελίξεις από την Ακινητική Σάκευση της Γενεύης εδώ …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *