πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Η Vauxhall αξιολογεί με ισχυρές πωλήσεις, καθώς η PSA ενισχύει τα έσοδα

Η Vauxhall αξιολογεί με ισχυρές πωλήσεις, καθώς η PSA ενισχύει τα έσοδα

η βρετανική μάρκα Vauxhall έχει συνεισφέρει σημαντικά έσοδα σε ένα ισχυρό σύνολο νομισματικών αποτελεσμάτων το 2019 για τη μητρική της οργάνωση, ομάδα PSA, έχει ανακοινωθεί.
Ο γίγαντας της αυτοκινητοβιομηχανίας, ο οποίος περιλαμβάνει τα εμπορικά σήματα Peugeot, Citroen και DS, καθώς και το Vauxhall καθώς και το Opel, προσέφερε κάπως λιγότερα οχήματα γενικά το 2019 σε σύγκριση με το 2018, ωστόσο ενίσχυσε το περιθώριο εσόδων για το έκτο άμεσο έτος στο 8,5 %. Τα κέρδη του στο διαδίκτυο αυξήθηκαν κατά 11 τοις εκατό, παρέχοντας έσοδα ιστού ύψους 3,3 δισ. Ευρώ (£ 2,76 δισ.).
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Η FCA καθώς και η συγχώνευση PSA συμφώνησαν
Ο διευθυντής του PSA Carlos Tavares έδωσε συγκεκριμένο αφιέρωμα στο προσωπικό της Opel καθώς και στο Vauxhall – μάρκες που εντάχθηκαν μόνο στην επιχείρηση όταν αγοράστηκαν από τη General Motors το 2017. Στην πραγματικότητα, διασώθηκαν από την εξαγορά PSA. “Το Opel καθώς και ο Vauxhall παρείχαν αποτελεσματικά όλες τις μετρήσεις του σχεδίου μας”, δήλωσε.
“Αυτό είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό επίτευγμα σε εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα. Θα ήθελα να αποκαλύψω μια εξαιρετικά σίγουρη ευχαριστία καθώς και συγχαρητήρια. Ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδος για την ομάδα, ωστόσο το έχουν κάνει: έχουν γυρίσει γύρω από την εταιρεία τους. Μετά από 20 χρόνια κόκκινου μελανιού, μεταφέρθηκαν σε έσοδα σε δύο χρόνια. Αυτό θα πρέπει να έχει κάποια αναγνώριση. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *