πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Πρώτη ματιά μέσα στη νέα σειρά BMW 7

Πρώτη ματιά μέσα στη νέα σειρά BMW 7

Η επερχόμενη σειρά BMW 7 έχει βρεθεί ξανά δοκιμές, πριν από την εισαγωγή του στο Ηνωμένο Βασίλειο στις αρχές του επόμενου έτους. Οι φωτογραφίες στη γκαλερί μας μας παρέχουν επίσης την πρώτη μας ματιά στο εσωτερικό της λιμουζίνας high-end, προεπισκόπηση ενός μεταμφιεσμένου εσωτερικού σχεδιασμού καθώς και καλυμμένου σχεδιασμού ταμπλό.
Η BMW φαίνεται να μένει με μια δοκιμασμένη και αξιολογημένη φόρμουλα στο νέο Saloon 7, με παρόμοιο στυλ παύλας καθώς και οικείο σχεδιασμό με αυτό που θα ανακαλύψετε στο εξερχόμενο αυτοκίνητο. Υπάρχει μια μεγάλη κεντρική οθόνη, καθώς και ο τροχός κύλισης Idrive, ο οποίος βρίσκεται μαζί με το αναγνωρίσιμο εργαλείο χειριστηρίου στην κεντρική κονσόλα. Δεν υπάρχει ούτε παραδοσιακό χειρόφρενο, υπονοώντας ότι το νέο 7 θα λειτουργήσει μια ηλεκτρονική διαμόρφωση για να αποθηκεύσει την περιοχή μέσα στην καμπίνα.
8

Είναι δύσκολο να το πούμε από αυτές τις εικόνες, ωστόσο φαίνεται ότι η σειρά 7 θα χρησιμοποιήσει ένα προσαρμόσιμο binnacle οργάνων, παρόμοιο με αυτό που ανακαλύφθηκε στο S-Class της ναυαρχίδας του Merc. Η κορυφή του πίνακα ελέγχου καθώς και ολόκληρη η πλευρά του ταξιδιώτη του εσωτερικού έχει καλυφθεί σε ένα σκοτεινό υλικό στο δοκιμαστικό αυτοκίνητο, ωστόσο αναμένει υψηλής ποιότητας ξύλο, μέταλλα καθώς και πλαστικά για να λειτουργήσει στα σχέδια παραγωγής το επόμενο έτος. Μπορούμε να δούμε κάποια σοφή διακόπτη αλουμινίου, καθώς και τακτοποιημένα κουμπιά διαχείρισης του κλίματος-ωστόσο είναι προφανές ότι η BMW επιθυμεί να παίξει χωρίς κινδύνους με τις νέες σειρές 7.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *