πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Η Suzuki Ignis Adventure και η Vitara Kuro Special Editions ξεκίνησαν

Η Suzuki Ignis Adventure και η Vitara Kuro Special Editions ξεκίνησαν

Suzuki αποκάλυψαν δύο νέα αυτοκίνητα ειδικής έκδοσης για το 2018, με επιλογές περιορισμένης έκδοσης που προστίθενται στην περιοχή Ignis και Vitara.
Η Ignis Adventure είναι μια έκδοση περιορισμένης εκτέλεσης του συμβατικού μίνι διασταυρώσεων, με μια ογκώδη εμφάνιση που διαθέτει πίσω σπόιλερ και σπορ κόκκινα pinstripes που σχεδιάζονται γύρω από το σώμα, συμπεριλαμβανομένων των καθρέφτη κόκκινου πτέρυγας. Διαθέτει επίσης νέες πλάκες εμπρός και οπίσθιων πλακών, ενώ είναι διαθέσιμες τέσσερις επιλογές χρώματος με βάση το αμάξωμα.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Καλύτερα αυτοκίνητα της πόλης 2018
Η περιπέτεια Ignis παίρνει επίσης με κάμερα πίσω όψεως, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών και ζευγάρι ράγες οροφής. Σε £ 13.999, είναι £ 1.000 πιο ακριβό από το μοντέλο SZ-T που βασίζεται, αλλά η Suzuki ισχυρίζεται ότι διαθέτει περίπου £ 1.900 σε πρόσθετες επιλογές εξοπλισμού και στυλ. Κάτω από το καπό, χρησιμοποιεί τον ίδιο τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης 1,2 λίτρων, 89bhp.
7

Εν τω μεταξύ, το Vitara Kuro κάνει μια επιστροφή στο Vitara Crossover Range που έχει εισαχθεί για πρώτη φορά από την Suzuki το 2015, με τιμή £ 18.749. Θα κατασκευαστούν άλλα 1.000 παραδείγματα της ειδικής έκδοσης, το Kuro της ειδικής έκδοσης, το οποίο τροφοδοτείται από τετράποδο τεσσάρων δοχείων 118bhp. Το Vitara Kuro κάθεται σε μαύρα κράματα 17 ιντσών που ταιριάζουν με το μαύρο πίσω spoiler, τον μπροστινό προφυλακτήρα και το μπροστινό μάσκα. Το εσωτερικό έχει επίσης δοθεί ένα παρόμοιο σκοτεινό makeover.
Η Suzuki επιπλέει και τα δύο αυτοκίνητα με μερικά φρέσκα κίνητρα χρηματοδότησης PCP. Η περιπέτεια IGNIS είναι διαθέσιμη για £ 159 το μήνα σε σύμβαση 43 μηνών με απαιτούμενη κατάθεση £ 2.216. Το μεγαλύτερο Vitara Kuro είναι επίσης διαθέσιμο με σύμβαση 43 μηνών που κοστίζει στον πελάτη £ 199 το μήνα και κατάθεση £ 3.390.
Τι κάνετε για τα δύο νέα Suzukis; Πείτε μας τις σκέψεις σας στα σχόλια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *