πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile “Μια υπηρεσία για τις υπερπληθυσμένες πόλεις; Το μητροπολιτικό αυτοκίνητο”

“Μια υπηρεσία για τις υπερπληθυσμένες πόλεις; Το μητροπολιτικό αυτοκίνητο”

εκτός αν οι παγκόσμιοι κατασκευαστές αυτοκινήτων επικεντρώνονται πιο σκληρά για την παραγωγή οχημάτων πολύ πιο κατάλληλες για την προοδευτικά περιορισμένη οδική περιοχή κάτω από αυτά, θα κοιμηθούμε σύντομα στο gridlock.
Το δίκτυο του αυτοκινητόδρομου του κόσμου αγωνίζεται να φιλοξενήσει τους περίπου 1,2 δισεκατομμύρια κινητήρες που οδηγούνται σήμερα ή σταθμεύουν πάνω/γύρω από αυτό. Εκτός από την προϋπόθεση ότι έρχονται το 2035, όταν οι προβλέψεις δηλώνουν ότι ο πληθυσμός θα χτυπήσει περίπου 8,3 δισεκατομμύρια, καθώς και αριθμούς οχημάτων 2,0 δισεκατομμυρίων, δεν θα είναι επερχόμενες οι απαιτούμενες διαδρομές για τους αυτοκινητιστές.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα αυτοκίνητα της πόλης
Αυτό το ασταθές μικτό ποτό από πολύ περισσότερους πολίτες, συνεχείς αναβάθμιση στη ζήτηση των καταναλωτών, καθώς και σχετικά λίγοι νέοι δρόμοι μπορεί να είναι σκληροί. Εκτός από το ότι υπάρχει ένα ακόμη πρόβλημα: οι περιοχές των χωρών είναι έξω, οι πόλεις καθώς και οι πόλεις είναι εξαιρετικά πολύ όσον αφορά τον σημερινό πληθυσμό (7,4 δισεκατομμύρια). Η ισορροπία έχει αναβαθμιστεί, με την πλειοψηφία των ανθρώπων που ζουν τώρα σε μητροπολιτικές και όχι αγροτικές περιοχές. Στη Βρετανία, ο λόγος είναι 83:17. καθώς και το 2035 θα είναι πλησιέστερα 90:10.
Παγκοσμίως, περίπου 4 δισεκατομμύρια άνθρωποι τώρα πιέζουν τους εαυτούς τους, χωρίς να εξαπλώνονται. Η διαφυγή (ή ακόμα και η παραμονή εντός), η ύπαιθρο χάνει τη γοητεία της.
Ας δεχτούμε λοιπόν ότι το παγκόσμιο μοτίβο είναι για πολύ περισσότερη πόλη καθώς και για τη ζωή της πόλης, η οποία αναμφισβήτητα προκαλεί πολύ μειωμένη οδική περιοχή ανά σοφό σε αυτές τις μη αγροτικές περιοχές.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *