πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Γκαλερί: Jaguar Heritage Classics στο Coventry Motofest 2015

Γκαλερί: Jaguar Heritage Classics στο Coventry Motofest 2015

Το δεύτερο ετήσιο Coventry Motofest ξεκίνησε με ένα κτύπημα το περασμένο Σαββατοκύριακο, εν μέρει χάρη στην εκτεταμένη παρουσία της κληρονομιάς της Jaguar. Η βρετανική μάρκα γιόρτασε την 80η επέτειό της στην εκδήλωση, φέρνοντας μαζί μερικά από τα πιο πολύτιμα και ιστορικά οχήματα παραγωγής, καθώς και δρομείς.
Το Coventry Motofest είναι ένα αρκετά νέο γεγονός, καθώς και βλέπει την πόλη Midlands να σταματάει σε μια λαμπρή γιορτή τριών ημερών από οποιαδήποτε αυτοκινητοβιομηχανία. Ο ήχος του δρόμου της πόλης είναι κλειστός καθώς και μετατράπηκε σε κύκλωμα δρόμου, όπου οτιδήποτε από τους παραδοσιακούς δρομείς Le Mans, τα οχήματα BTTC καθώς και οι ομάδες Drift παρουσιάζουν τα ταλέντα τους σε ένα σύννεφο θορύβου καθώς και καπνό ελαστικών.
27

Παράλληλα με τις κινούμενες δραστηριότητες στο MotoFest, οι στατικές οθόνες μιας ευρείας σειράς παραδοσιακών κινητήρων θα μπορούσαν να ανακαλυφθούν διακεκομμένες σε όλη την πόλη, εκτός από νέα σχέδια καθώς και μουσικές εορταστικές εκδηλώσεις.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Η Jaguar μας προσκάλεσε ως μέρος των εορτασμών της επετείου, καθώς και μας έδωσε μια ειδική απόλαυση στον τύπο μιας γρήγορης περιήγησης στην κληρονομιά της Heritage 1956 D-Type Long, ανάμεσα σε πολλά ανεκτίμητα μοντέλα κληρονομιάς, το νέο XE Saloon καθώς και το F-Type Bloodhound SSC Fast Response Car.
Κάντε κλικ στη συλλογή εικόνων καθώς και στον παραπάνω σύνδεσμο βίντεο για να δείτε λεπτομέρειες της συλλογής οχημάτων πολλών εκατομμυρίων λιρών που ασχολείται με το Ring-Road Coventry.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *