πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Η νέα έκθεση Electric Avenue για το ντεμπούτο του στο 2021 Goodwood Festival of Speed ​​

Η νέα έκθεση Electric Avenue για το ντεμπούτο του στο 2021 Goodwood Festival of Speed ​​

Το Φεστιβάλ ταχύτητας Goodwood έχει οριστεί να αποκαλύψει ένα νέο αξιοθέατο για το 2021, αφιερωμένο στην ταχέως αναπτυσσόμενη περιοχή των ηλεκτρικών οχημάτων. Με τίτλο ‘Electric Avenue – Ο δρόμος έως το 2030’, ο νέος χώρος θα παρουσιάσει νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα – από τα αυτοκίνητα της πόλης έως την μπαταρία Exotica – και η Goodwood έχει στρατολογήσει τους ειδικούς της βιομηχανίας για την αντιμετώπιση των ερωτήσεων των καταναλωτών.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Η εκδήλωση του καλοκαιριού στο Goodwood είναι από καιρό ένας τόπος όπου τα εικονικά αυτοκίνητα αγώνων τρίβουν τους ώμους με τα νεότερα supercars. Φέτος, ωστόσο, οι διοργανωτές έχουν αναγνωρίσει την ανάγκη να υποστηρίξουν το ηλεκτρικό μέλλον – στο δρόμο, τουλάχιστον – φιλοξενώντας τα τελευταία ηλεκτρικά αυτοκίνητα σε εξειδικευμένο χώρο EV.

Φεστιβάλ Goodwood της ταχύτητας 2021: Ειδήσεις Round-Up

Η ελπίδα είναι ότι η ηλεκτρική λεωφόρος θα προωθήσει τα ηλεκτρικά οχήματα στους Goodwood-Goers, σε μια εποχή που όλο και περισσότεροι κατασκευαστές αποκαλύπτουν σχέδια για την εξόρυξη καύσης μέχρι το τέλος της δεκαετίας. Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου έχει ήδη ανακοινώσει ότι η πώληση νέων αυτοκινήτων Pure-Petrol ή Diesel θα απαγορευτεί το 2030 και θα στοχεύει στις καθαρές μηδενικές εκπομπές για ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο μέχρι το 2050.
Η μετανάστευση σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα έρχεται έτσι πιο κοντά και πολλοί καταναλωτές παραμένουν ανησυχητικές για τις πραγματικότητες του κόστους λειτουργίας, της αξιοπιστίας και της εμβέλειας. Η Electric Avenue είναι μια έκθεση όπου οι συμμετέχοντες στο φεστιβάλ θα πρέπει να είναι σε θέση να επιθεωρήσουν τα τελευταία ηλεκτρικά αυτοκίνητα κοντά και να θέτουν ερωτήσεις των εμπειρογνωμόνων.
Ο δούκας του Ρίτσμοντ δήλωσε για τη νέα πρωτοβουλία: “Το φεστιβάλ της ταχύτητας πήρε πάντα μια καθοριστική θέση στην τεχνολογία αιχμής και στο μέλλον της κινητικότητας και έχουμε πολύ καιρό να προωθούμε ηλεκτρικά, συνδεδεμένα και αυτόνομα οχήματα. Χαίρομαι που η «Electric Avenue – ο δρόμος έως το 2030» που παρουσιάστηκε από τον Sky Zero θα επιτρέψει στους επισκέπτες να εξερευνήσουν το μέλλον της κινητικότητας για τον εαυτό τους ».
Η περιοχή Electric Avenue θα είναι ανοιχτή για check outs και τις τέσσερις ημέρες του φετινού φεστιβάλ ταχύτητας, από τα οποία υπάρχει μόνο περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων.
Κάντε κλικ εδώ για τη λίστα μας από τα καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που πωλούνται αυτή τη στιγμή …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *