πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Το νέο Dacia Duster Commercial Duster Commercial

Το νέο Dacia Duster Commercial Duster Commercial

Αυτό είναι το νέο Dacia Duster Commercial-μια έκδοση φορτίου που μεταφέρει το φτηνό SUV της μάρκας με επίπεδη περιοχή φόρτωσης στη θέση των πίσω καθισμάτων.
Βασίζεται στην ενημερωμένη έκδοση του επιβατικού αυτοκινήτου Duster, επομένως επωφελείται από μερικές από τις αναθεωρήσεις που εφαρμόζονται ως μέρος του μεγάλου μέσου όρου Midlife του SUV.

Τα καλύτερα μικρά φορτηγά για αγορά 2022

Οι αγοραστές λαμβάνουν την ίδια επανασχεδιασμένη μάσκα καλοριφέρ, ενημερωμένους προβολείς και φώτα ημέρας σχήματος Y, όπως το facelifted επιβατικό duster. Η εκσκαφή ασημένια επένδυση στους προφυλακτήρες του SUV έχει αντικατασταθεί από μια ανθεκτική μαύρη πλαστική εναλλακτική λύση, αλλά το υπόλοιπο στυλ του Duster Commercial είναι πανομοιότυπο με το πρότυπο αυτοκίνητο.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Στο εσωτερικό, οι ομοιότητες μεταξύ του Facelifted Duster Commercial και του Standard Duster συνεχίζονται. Οι αγοραστές λαμβάνουν τις ίδιες ενημερωμένες θέσεις και το νέο σύστημα ψυχαγωγίας οκτώ ιντσών της DACIA, το οποίο φέρνει την υποστήριξη Apple CarPlay και Android Auto.
11

Όπως και πριν, το φορτίο του Duster Commercial”s Load Bay μπορεί να καταπιεί 1.623 λίτρα εξοπλισμού και να φέρει ένα μέγιστο ωφέλιμο φορτίο 503kg, ανάλογα με το μοντέλο. Για κάποια επιπλέον ειρήνη, η Dacia έχει επίσης τοποθετήσει κάποιο επιπλέον σκοτεινό γυαλί και ένα κάλυμμα φορτίου πλήρους μήκους για να κρατήσει τα ευκαιριακά μάτια από το να μπαίνουν στον πειρασμό από τα εργαλεία σας.
Η εμπορική σειρά Duster χωρίζεται σε μόνο δύο μοντέλα, που ονομάζονται βασικά και άνεση. Οι τιμές για τη φθηνότερη επιλογή ξεκινούν από £ 12.795 (εξαιρουμένων του ΦΠΑ) και ο τυπικός εξοπλισμός περιλαμβάνουν τροχούς χάλυβα 16 ιντσών, έλεγχο κρουαζιέρας, ηλεκτρικά μπροστινά παράθυρα, χειροκίνητο κλιματισμό και ραδιόφωνο DAB με συνδεσιμότητα Bluetooth και USB.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *