πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Το Compact Executive Vehicle of the Year 2020: Tesla Design 3

Το Compact Executive Vehicle of the Year 2020: Tesla Design 3

Το Tesla Design 3 ήταν το όχημα της χρονιάς το 2019, καθώς και φέτος δείχνει ακόμα για άλλη μια φορά γιατί είναι νικητής, επιλέγοντας το συμπαγές εκτελεστικό όχημα μας το βραβείο έτος. Αυτό είναι, δεδομένου ότι η κυβέρνηση έχει μεταβάλει τις οδηγίες φόρου οχημάτων επιχειρήσεων για αυτό το φορολογικό έτος για να εξασφαλίσει ότι τα καθαρά ηλεκτρικά αυτοκίνητα όπως αυτή η Tesla αντλούν με μηδενικό ποσοστό για τον φόρο των οχημάτων των επιχειρήσεων.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Με αυτή την τάξη που κυριαρχείται από τους χρήστες της εταιρείας, τα νομισματικά κίνητρα για την εκτέλεση ενός Premium EV είναι τεράστια, καθώς και με μάζες τεχνολογίας, φανταστική απόδοση, πραγματικά χρήσιμη ποικιλία καθώς και εξαιρετική ικανότητα φόρτισης, το Tesla είναι πρωταθλητής όταν πάλι.

Tesla Design 3 Review

Δεν υπάρχει καμία απαίτηση να επιλέξετε κάτι πολύ περισσότερο από το θεμελιώδες βασικό μοντέλο ποικιλίας συν, καθώς παρέχει μια ποικιλία 254 μιλίων από την μπαταρία των 50kWh, 0-60mph σε 5,3 δευτερόλεπτα καθώς και δυνατότητα SuperCharger V3. Με την ισχύ επαναφόρτισης 170kW, μια γρήγορη αμοιβή 80 % θα έπρεπε να διαρκέσει περίπου 20 λεπτά, στοιβάζοντας σε 390 μίλια ποικιλία ανά ώρα με το μέγιστο επιτόκιο της.
Βήμα όσο είτε η μακρά ποικιλία (348 μίλια, 0-60 μίλια / ώρα σε 4,4 δευτερόλεπτα) ή απόδοση (329 μίλια ποικιλία καθώς και 0-60 μίλια / ώρα σε 3,2 δευτερόλεπτα), καθώς και οι μεγαλύτερες μπαταρίες τους 75kWh επιτρέπουν το μέγιστο ποσοστό φόρτισης από 250kw. Έτσι, σε παρόμοιο χρονικό διάστημα για μια επαναφόρτιση 80 % και τα δύο αυτά σχέδια θα προσθέσουν πολύ περισσότερα από 500 μίλια ανά ώρα φόρτισης με τα κορυφαία τους ποσοστά.
8

Φυσικά, το Design 3 είναι το πρώτο Tesla για να είναι εντελώς συμβατό με τη φόρτιση CCS, οπότε θα χρειαστεί και μια πολύ πιο τυπική τροφοδοσία 50kW, ενώ ο φορτιστής AC 11kW του αυτοκινήτου συνεπάγεται φορτίσεις ολονύκτιας και στις τρεις παραλλαγές του Το Design 3 δεν θα διαρκέσει πολύ περισσότερο από επτά ώρες καθώς και 45 λεπτά (πέντε ώρες 15 λεπτά για τη βασική ποικιλία Plus) χρησιμοποιώντας ένα Wallbox 11kW, οπότε η οικιακή φόρτιση δεν πρέπει να αποτελεί πρόβλημα.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *