πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Στη συνέχεια, η Ford Kuga που προεπισκόπησε με το ενημερωμένο Design Getaway

Στη συνέχεια, η Ford Kuga που προεπισκόπησε με το ενημερωμένο Design Getaway

Το Ford Getaway είναι ένα άγνωστο όνομα στο Ηνωμένο Βασίλειο, ωστόσο δεν είναι ένα άγνωστο αυτοκίνητο. Είναι στην πραγματικότητα ένα Ford Kuga, μετονομασμένο για την αμερικανική αγορά – καθώς και η ενημερωμένη έκδοση που αποκαλύφθηκε στο LA Motor Show μπορεί να προεπισκόπηση τι θα μοιάζει με το Kuga όταν παίρνει το δικό της makeover.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Το χοντρό στυλ SUV λαμβάνει ένα πιο τολμηρό πρόσωπο, με μια τεράστια εξαγωνική μάσκα σε αντίθεση με το κάπως ανώνυμο μπροστινό μέρος του Kuga. Οι τολμηροί προβολείς καθώς και τα αναμορφωμένα μέτωπο καθώς και οι πίσω προφυλακτήρες το φέρνουν σύμφωνα με το Fresher Ford Edge.
Στο εσωτερικό, οι τροποποιήσεις είναι πολύ πιο ελάχιστες, ωστόσο υπάρχει ένα νέο ηλεκτρονικό χειρόφρενο για να αντικατασταθεί το παραδοσιακό εκτός από κάποιες τσίμπημα στη λίστα συσκευών – προσαρμοστική κρουαζιέρα διαχείριση καθώς και βοήθεια στο πάρκο. Το σύστημα ψυχαγωγίας συγχρονισμού ενημερώνεται για το συγχρονισμό 3, το οποίο δηλώνει το Ford είναι ταχύτερο και πολύ πιο ευαίσθητο από το παρόν σύστημα. Επίσης, θα προσφέρει μια εφαρμογή smartphone που ονομάζεται σύνδεσμος συγχρονισμού που επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να προβάλλουν εξ αποστάσεως το όχημά τους, να κλειδώνουν καθώς και να ξεκλειδώσουν τις πόρτες καθώς και να ξεκινήσουν τον κινητήρα.
Όπως είναι για την αμερικανική αγορά, η απόδραση δεν λειτουργεί τους κινητήρες ντίζελ που παίρνουμε στην Ευρώπη-γι ‘αυτό προσφέρεται με το ίδιο ακριβώς 1,5 καθώς και με 2,0 λίτρων EcoBoost βενζίνους που παρατηρούνται στο μοντέλο του Ηνωμένου Βασιλείου, εκτός από ένα φυσικό αναρρόφηση 2.5 -Litre μοντέλο. Εάν αφορά το Ηνωμένο Βασίλειο, θα περιμένουμε να δούμε ενημερωμένες εκδόσεις των πετρελαιοκινητήρων TDCI 2.0 λίτρων που αποτελούν την πλειοψηφία των πωλήσεων.
Η πολιτική “One Ford” της Ford υποδηλώνει ότι το ευρωπαϊκό Kuga θα τεθεί για μια εξαιρετικά παρόμοια ενημέρωση. Η πολιτική υποδηλώνει ότι προσφέρεται ένα ενιαίο σχέδιο σε όλο τον κόσμο, με εξαιρετικά λίγες τροποποιήσεις για την περιοχή στην οποία προσφέρεται – μια βρετανική Ford Fiesta είναι πολύ ακριβώς η ίδια με τη Μαλαισιανή, για παράδειγμα.
Δεν περιμένουμε αυτές τις τροποποιήσεις να εμφανιστούν στο Kuga μέχρι το 2017, καθώς και όταν εμφανίζονται, θα πληκτρολογήσουν ένα μεσαίο επίπεδο ζωής.
Τι πιστεύετε για το Facelifted Ford Escape; Ας καταλάβουμε παρακάτω …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *