πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Η INFINITI Q60 IDEA που αποκαλύφθηκε στο Ντιτρόιτ: Πλήρεις προδιαγραφές καθώς και PICS

Η INFINITI Q60 IDEA που αποκαλύφθηκε στο Ντιτρόιτ: Πλήρεις προδιαγραφές καθώς και PICS

Η Infiniti μας έχει ήδη δώσει την πρώτη μας ματιά στην ιδέα του Q60 με δύο πόρτες που οδηγεί την εμφάνιση της εταιρείας αυτής της εβδομάδας Detroit Motor Show, ωστόσο τώρα το εμπορικό σήμα έχει δημοσιεύσει περισσότερες λεπτομέρειες για την ιδέα καθώς και επιβεβαίωσε ότι πρέπει να περιμένουμε ένα 2+2 coupe που επηρεάζεται από το Q60 το επόμενο έτος.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Από πίσω, η ιδέα του Q60 φέρει μια εντυπωσιακή ομοιότητα με τα δαπανηρά μηχανήματα όπως το Mercedes S-Class Coupe. Ωστόσο, το Ιαπωνικό 2+2 μετράει ενάντια σε περισσότερα μέταλλα μέσου μεγέθους, όπως η σειρά BMW 4, το Audi A5 Coupe καθώς και το Lexus RC.
19

Μετακινήστε το πλευρικό προφίλ του Q60 καθώς και το διακριτικό στρώμα του παραθύρου, όπως χρησιμοποιείται στο Q50 Saloon, είναι παρόν, όπως είναι μια ισχυρή γραμμή χαρακτήρων. Τα επιθετικά βράγχια πίσω από τους πίσω τροχούς επηρεάζονται από εκείνους που χρησιμοποιούνται στην καυτή ιδέα Q50 Eau Rouge-ένα αυτοκίνητο και ένα φορτηγό που δεν έχει ακόμα το φιλικό προς το περιβάλλον φως για την παραγωγή.
Κάτω από το καπό βρίσκεται ένα ολοκαίνουργιο Twin-Turbocharged 3,0 λίτρων V6, που είδε πολύ για πρώτη φορά στην έμπνευση Q80 στο Παρίσι. Το σύστημα 24 βαλβίδων οδηγεί σε μια ποικιλία νέων μικρότερων και πιο αποτελεσματικών καθώς και πιο ισχυρών κινητήρων που θα εμφανιστούν στην επόμενη γενιά μοντέλων Infiniti που ξεκινούν φέτος.
19

Το πολύ επικριτικό σύστημα διεύθυνσης προς το σύρμα επανεμφανίζεται για την ιδέα, ωστόσο τα αυτοκίνητα και το φορτηγό ντεμπούτο του νέου συστήματος διαίσθησης της Infiniti-ενός συστήματος πλήρως ενσωμάτωσης που απομνημονεύει τις ρυθμίσεις του αυτοκινήτου για τέσσερις διαφορετικούς οδηγούς-από τη ρύθμιση οδήγησης στον έλεγχο του κλίματος Ρυθμίσεις.
Το εσωτερικό επίσης διαθέτει ένα πλαίσιο οργάνων που είχε ρυθμιστεί με δερμάτινα δερμάτινα, καθώς και ένθετα πόρτας, καθώς και προσφέρει άφθονο χώρο στο πίσω μέρος χάρη στα αθλητικά μπροστινά καθίσματα που απελευθερώνουν το χώρο των ποδιών στην πλάτη.
Η Infiniti εισήγαγε τα αυτοκίνητα και το φορτηγό στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του Ντιτρόιτ, καθώς και το στυλ με τον αντιπρόεδρο της Infiniti για την Αμερική, Michael Bartsch, λέγοντας: “Τα τελευταία χρόνια δηλώνουμε ότι θα ενισχύσουμε το εμπορικό μας σήμα με νέα μοντέλα. Τα αυτοκίνητα και το φορτηγό που επηρεάζονται από αυτή την ιδέα Q60 θα εμφανιστούν το 2016. ”
Τα αυτοκίνητα και το φορτηγό παραγωγής θα αντικαταστήσουν το σημερινό Q60 που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2009, καθώς και αρχικά badged G37 Coupe. Οφείλεται το 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *