πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Το Mini για να ξεκινήσει νέα κλασικά, αθλητικά και αποκλειστικά trims

Το Mini για να ξεκινήσει νέα κλασικά, αθλητικά και αποκλειστικά trims

Small ανακοίνωσε ένα ανασχηματισμό line-up για το Ηνωμένο Βασίλειο από το Νοέμβριο. Η αλλαγή αποτελείται από μια διαδικασία παραγγελίας πέντε σταδίων που επικεντρώνεται σε τρία νέα βασικά στυλ Trim και θα είναι διαθέσιμη σε πολλά από τα εύρος της μάρκας.
Οι αγοραστές επιλέγουν ένα μοντέλο, είτε το 3-πόρτα hatchback, το 5-door hatchback, το μικρό μετατρέψιμο, το clubman κτήμα ή το SUV Countryman, και στη συνέχεια να επιλέξουν ποιος κινητήρας θα ήθελε.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Αυτό υπονοεί ότι οι κινητήρες έχουν γίνει τώρα επιλογές κινητήρα από μόνα τους και δεν καθορίζουν πλέον τη σειρά μοντέλων. Οι επιλογές εξακολουθούν να αποτελούνται από το ένα βενζινοκίνητο βενζινοκίνητο βενζίνης των δύο κυλίνδρων 1,5 λίτρων, οι δύο μονάδες Cooper-η ίδια βενζίνη τριών κυλίνδρων 1,5 λίτρων, αλλά με 134bhp και το turbodiesel των 2,0 λίτρων με 148 ίππους-συν το εύρος 189bhp 2.0 λίτρων τετρακύλινδρος κινητήρας Cooper S.
14

Οι προδιαγραφές σε όλα τα μοντέλα έχουν ενημερωθεί για να συμπεριλάβουν αυτόματους προβολείς, μικρούς προβολείς λογότυπων κάτω από τις πόρτες και επιλέξιμο εσωτερικό φωτισμό περιβάλλοντος ως μέρος του μικρού πακέτου ενθουσιασμού ως στάνταρ.
Οι τρεις νέες εξωτερικές και εσωτερικές «στυλ» είναι ουσιαστικά οι νέες γραμμές του Mini. Το κλασικό στυλ είναι διαθέσιμο με κάθε κινητήρα και κόβει μια συγκρατημένη εμφάνιση χρησιμοποιώντας συμβατικό αμάξωμα. Είναι το βασικό επίπεδο TRIM που τιμολογείται από £ 16,190 στην τριπλών καταπακτών με τον κινητήρα, ο οποίος αντιπροσωπεύει μια μικρή αύξηση των τιμών των £ 285 σε σχέση με την εξερχόμενη μικρή καταπακτή 3-πόρτας λόγω του επιπλέον κιτ βάσης που περιλαμβάνεται.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *