πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe Waterspeed Collection

Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe Waterspeed Collection

Η Rolls-Royce αποκάλυψε μια ειδική έκδοση που βασίζεται στο Phantom Drophead Coupe, που δημιουργήθηκε για να γιορτάσει το World Records World Records του Sir Malcolm Campbell.
Προεπισκόπηση νωρίτερα φέτος σε μια σειρά σκίτσων, ονομάζεται Collection Waterspeed με παραγωγή μόνο 35 μοντέλων. Έχει εξατομικευτεί με μια σειρά από ειδικά χαρακτηριστικά στυλ και μηχανικής, τα οποία αποτίουν φόρο τιμής στα Rolls-Royce R κινητήρα που χρησιμοποιούνται με βάρκες Bluebird που χρησιμοποιούνται στις προσπάθειες ρεκόρ της ταχύτητας νερού. Δεδομένης της προστιθέμενης αποκλειστικότητας, το αυτοκίνητο είναι τώρα προς πώληση για £ 435.000 – ένα σημαντικό ασφάλιστρο £ 82.000 έναντι του ήδη ακριβού συμβατικού αυτοκινήτου, με όλα εκτός από δύο να έχουν πωληθεί.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Τελειωμένο στο Maggiore Blue, μια αναφορά στη θέση του ρεκόρ του Campell του 1937, για πρώτη φορά σε ένα Rolls-Royce, το νέο Phantom βλέπει το σχέδιο βαφής που εμπνέεται από το bluebird να επεκτείνεται στον κόλπο του κινητήρα. Το ηλεκτρικό μπλε φινίρισμα έχει επίσης ενσωματωθεί στα ξεχωριστά κράματα έντεκα ακτίνων του αυτοκινήτου για αντίθεση.
Στο εσωτερικό του, η Rolls-Royce έχει εκμεταλλευτεί την ευκαιρία να προσθέσει ακόμα περισσότερες μπλε λεπτομέρειες Maggiore, χρησιμοποιώντας τόνους για να δημιουργήσει ένα διακριτικό τιμόνι και πίνακα ελέγχου δύο τόνων. Το Windchill Gray Leather χρησιμοποιείται σε όλο το εσωτερικό και συνορεύει με το βουρτσισμένο χάλυβα που αντικαθιστά το φινίρισμα Teak της παράδοσης.
Αλλού, το Abachi Wood διαθέτει μέσα για πρώτη φορά σε ένα Rolls-Royce, με την κοπή του ξύλου σε μια γωνία για να “αντανακλήσει το ξύπνημα που άφησε μια βάρκα που κινείται με ταχύτητα”.
Υπογραμμίζοντας τις συνδέσεις ταχύτητας νερού τόσο μέσα όσο και έξω είναι χειροποίητα μοτίβα Bluebird, συμπεριλαμβανομένης μιας χάραξης στο υποβραχιόνιο της πόρτας και ενός εξωτερικού αποτυπώματος από τον κύριο Painter του Rolls-Royce.
Επιπλέον, όπως και με τη συλλογή Aviator που παρουσιάστηκε το 2012, το εσωτερικό του Glovebox έχει χρησιμοποιηθεί για να τονίσει ακόμα περισσότερο τις ιστορικές συνδέσεις του Rolls-Royce-με ένα χειροποίητο πάνελ που περιγράφει λεπτομερώς το ρεκόρ που πέτυχε ο Campbell σε τρία χρόνια στη λίμνη Maggiore, Lake Hallwil και Coniston Water.
Η τροφοδοσία του Waterspeed θα είναι το ίδιο V12 6,75 λίτρων που εμφανίζεται στο συμβατικό drophead coupe, παρέχοντας 453bhp και 720nm ροπής. Αυτό θα έπρεπε να το δει να χτυπήσει 0-62 μίλια / ώρα σε 5,8 δευτερόλεπτα, στο δρόμο του σε μέγιστη ταχύτητα 149 μίλια / ώρα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *