πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Το New Bentley Flying Spur Hybrid Odyssean Edition που εισήγαγε με τη σειρά των βιώσιμων υλικών

Το New Bentley Flying Spur Hybrid Odyssean Edition που εισήγαγε με τη σειρά των βιώσιμων υλικών

Bentley εισήγαγε το υβριδικό πτήση του με αυτό, την έκδοση περιορισμένης Odyssean, έναν αντίπαλο σε εξαιρετικά πολυτελή plug-in υβριδικά λιμουζίνες όπως η Mercedes S 580 E L.
Το Flying Spur Hybrid Odyssean Edition είναι ο πρώτος σχεδιασμός παραγωγής που επηρεάζεται από την έννοια του Bentley EXP 100 GT, η οποία αποκαλύφθηκε το 2019 τόσο για να γιορτάσει την εκατονταετηρίδα της εταιρείας, καθώς και να δείξει προς την κατεύθυνση όπου τα επόμενα 100 χρόνια της εταιρείας βρίσκονται.

Το νέο Bentley Flying Spur Hybrid εμφανίζεται με 536bhp

Ο Bentley τιμά την έκδοση Odyssean ως “το πρώτο βήμα σε ένα ταξίδι για την εισαγωγή νέων βιώσιμων υλικών” στο εμπορικό σήμα. Εκτός από την ικανότητά του να ταξιδεύει για περίπου 25 μίλια (επίσημη διαπίστευση που εκκρεμεί) σε ηλεκτρική λειτουργία μηδενικής εκπομπής, η έκδοση Hybrid Odyssean Flying Spur είναι γεμάτη με βιώσιμα, φιλικά προς το περιβάλλον υλικά.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Το ανοιχτό-πορτοφόλι του αναφέρεται ότι χρησιμοποιεί περίπου 90 τοις εκατό λιγότερο βερνίκι από τα καπλαμάδες υψηλής γλωττίδας, ενώ οι πτυχές της καμπίνας είναι κατασκευασμένες από Tweed που προέρχονται από βιώσιμο βρετανικό μαλλί. Οι διακοσμήσεις στο εξωτερικό, εν τω μεταξύ, περιλαμβάνουν ένα λεπτό, σχεδόν ματ φινίρισμα, και όχι το ελκυστικό μαύρο χρωμίο ή γυαλιστερό μαύρο επένδυση που συνδέεται κανονικά με το Bentley.
10

Εκτός από έναν ηλεκτρικό κινητήρα 134bhp που τροφοδοτείται από μια μπαταρία 14,1kWh, το υβριδικό πτητικό ποτό τροφοδοτείται από τον ίδιο ακριβώς βενζινοκινητήρα V6 2,9 λίτρων που ανακαλύφθηκε στο Audi RS5, παρέχοντας στο όχημα συνολικά 536bhp για χρόνο 0-60 mph από 4,1 δευτερόλεπτα, καθιστώντας το μόνο ένα δέκατο του δεύτερου πιο αργού από το πτητικό κτύπημα V8.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *