πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Hot Alpine R5 έκδοση του Renault 5 Electric Hatch για να πάρει 215bhp

Hot Alpine R5 έκδοση του Renault 5 Electric Hatch για να πάρει 215bhp

Το Alpine προετοιμάζει μια πιο ισχυρή έκδοση του Renault’s reforn 5 hatchback, με ένα μπροστινό τοποθετημένο ηλεκτρικό κινητήρα 215bhp που δανείζεται από το νέο megane e-tech ηλεκτρικό crossover, The Ο προϊστάμενος της μηχανικής της εταιρείας επιβεβαίωσε.
Η γαλλική μάρκα σπορ αυτοκινήτων πρόκειται να μεταβεί σε καθαρά ηλεκτρικά οχήματα από τη μέση αυτής της δεκαετίας και έχει ήδη εκδώσει teasers για αυτό που ονομάζει το γκαράζ του ονείρου-ένα μεγάλο SUV με μια οροφή coupe, ένα σπορ αυτοκίνητο Αναπτύχθηκε με το Lotus, και το μυϊκό R5 Hot Hatch. Οι αποκλειστικές εικόνες μας δείχνουν πώς θα μπορούσαν να φαίνονται τα αυτοκίνητα.

Νέο Alpine A110 Facelift ξεκίνησε με δύο νέες παραλλαγές 296bhp

Ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της εταιρείας για την Engineering της εταιρείας, Gilles Le Borgne, επιβεβαίωσε στην Auto Express ότι όχι μόνο η αλπική θα είναι μια θερμαινόμενη έκδοση του Renault 5, αλλά και ότι θα χρησιμοποιήσει ένα μπροστινό κινητήρα που παράγει 215bhp. Ανάλογα με το βάρος και την ταχύτητα, αυτό σημαίνει ότι το αυτοκίνητο θα μπορούσε να παραδώσει χρόνο 0-62 μίλια / ώρα περίπου έξι δευτερολέπτων.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

“Ένα από τα ονειρικά γκαράζ θα είναι ένα παράγωγο του R5”, είπε ο Le Borgne. Όταν ρωτήθηκε αν το πιο ισχυρό ηλεκτρονικό κίνδυνο από την επικείμενη Mégane Electric Electric της Renault θα μπορούσε να χωρέσει στην πιο συμπαγή αρχιτεκτονική CMF-BEV που θα στηρίξει το νέο R5, αποκάλυψε ότι: “Η τελική απάντηση είναι ναι, γιατί θέλουμε να κάνουμε Αλπικά αυτοκίνητα. Με τη συντόμευση του κινητήρα [για το κανονικό R5] έχει την παγκόσμια εγκατάσταση. Θα προσαρμόσουμε το κομμάτι επειδή θα είναι μια πιο σπορ ματιά στο R5 Alpine. ”
Η Le Borgne αποκάλυψε επίσης ότι η Alpine αναπτύσσει ένα τετρακίνητο κινητήρα πολλαπλών ηλεκτρικών κινητήρων για το σπορ SUV, με τους οπίσθιους κινητήρες που διανύουν ροπή, αλλά η καυτή καταπακτή R5 θα είναι αποκλειστικά μπροστά-δεν υπάρχουν “τρέχοντα σχέδια” για να προσφέρουν τέτοια Μια διάταξη για το ζεστό hatchback.
4

Είναι πιθανό ότι το R5 Alpine θα έχει την μεγαλύτερη μπαταρία 52kWh που προσφέρεται στην πλατφόρμα CMF-BEV, για να παραδώσει μια σειρά βόρεια των 200 μιλίων. Το σασί θα πρέπει να προσφέρεται σε υψηλότερες επιδόσεις, ενώ οι MacPherson Struts αναμένονται στο μέτωπο (το CMF-BEV μοιράζεται πολλά εξαρτήματα με την πλατφόρμα CMF-B που στηρίζει το τρέχον clio) και μια διάταξη πολλαπλών συνδέσμων στο πίσω μέρος.
Τι πιστεύετε για τις αποκλειστικές μας εικόνες; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *