πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Η Electric Mercedes G-Class επιβεβαίωσε

Η Electric Mercedes G-Class επιβεβαίωσε

Η Mercedes επιβεβαίωσε ότι θα δημιουργήσει μια ηλεκτρική έκδοση του G-Class Off-Roader, δίνοντας στο γερμανικό εμπορικό σήμα έναν νέο αντίπαλο για το μοντέλο Tesla και το επερχόμενο Electric Range Πλάνης. Οι ειδήσεις ακολουθεί τις πρόσφατες εσωτερικές συζητήσεις της Mercedes στο AX The Rugged 4×4 λόγω ζητημάτων σχετικά με τη σκοπιμότητα της ηλεκτροδότησής της.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Ο επικεφαλής του ψηφιακού μετασχηματισμού της Mercedes, Sascha Pallenberg, έκανε την ανακοίνωση στο Twitter. Αναφέρει τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Daimler Ola Källenius, λέγοντας: “Θα υπάρξει έκδοση EV μηδενικής εκπομπής του Mercedesbenz G-Class. Στο παρελθόν υπήρξαν συζητήσεις αν θα έπρεπε να εξαλείψουμε το μοντέλο, ο τρόπος που βλέπω τα πράγματα τώρα θα έλεγα ότι η τελευταία Mercedes που θα κατασκευαστεί θα είναι μια G-Class. ”
• Τα καλύτερα 4x4s προς πώληση τώρα
Η γερμανική μάρκα δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει το όνομα του νέου Electric Off-Roader, αλλά έχει καταθέσει δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας για την πινακίδα “EQG”-ένα μνημείο που πιθανότατα θα κολλήσει, λαμβάνοντας υπόψη τις συμβάσεις ονομασίας της υφιστάμενης ηλεκτρικής γραμμής της Mercedes -πάνω. Επί του παρόντος, η ηλεκτρική σειρά της Mercedes αποτελείται από το EQC SUV και το EQV Luxury MPV.
Οι τεχνικές προδιαγραφές για την ηλεκτρική Mercedes G-Class δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, αλλά αναμένουμε ότι το SUV θα τραβήξει τα εξαρτήματα της μετάδοσης κίνησης από το Mercedes EQ Parts Bin. Όπως και το EQC, το νέο EQG θα μπορούσε να τροφοδοτείται από ένα ζεύγος ηλεκτρικών κινητήρων και ένα πακέτο μπαταρίας 80kWh, το οποίο θα το προσφέρει με 403bhp, 760nm ροπής και τετρακίνησης.
Την εποχή της κυκλοφορίας της G-Class της δεύτερης γενιάς το 2018, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Daimler, Dieter Zetsche, δήλωσε στο Car Express ότι η Mercedes θα ηλεκτριστεί ολόκληρη τη σειρά της μέχρι το 2022, αν και η ηλεκτροδότηση ήταν πολύ μακριά από τη λίστα προτεραιότητας της G-Class της κατηγορίας G-Class Λόγω των δυνατοτήτων χαμηλών πωλήσεων και ζητημάτων σχετικά με το πρόσθετο βάρος των πακέτων μπαταριών.
Ο Zetsche πρόσθεσε ότι ο υβριδισμός θα ήταν το πιο πιθανό σενάριο για το G-Wagon, αν και οι πρόσφατες εξελίξεις της αγοράς, όπως το προγραμματισμένο All-Electric Range Rover της Land Rover, φαίνεται να έχει αναγκάσει το χέρι της γερμανικής μάρκας προς όλα ηλεκτρική μονάδα.
Τι κάνετε από την προγραμματισμένη Electric G-Class της Mercedes; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *