πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized «Τα εμπορικά σήματα θα απαιτήσουν νέες τεχνικές για να καταστήσουν τα ηλεκτρικά οχήματα προσιτά»

«Τα εμπορικά σήματα θα απαιτήσουν νέες τεχνικές για να καταστήσουν τα ηλεκτρικά οχήματα προσιτά»

μια ακόμη εβδομάδα, μια ακόμη νέα είσοδο στην αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Εκτός από αυτή τη φορά γύρω από αυτό είναι ένα Biggie: Η Toyota, το κορυφαίο φως της υβριδικής ηλεκτροδότησης τα τελευταία 20 χρόνια, έσπασε τελικά τον κινητήρα καύσης εξ ολοκλήρου για την πρώτη του σειρά BZ EV.
Θα σας αφήσουμε να ελέγξετε την πλήρη απόφαση του Sean Carson για ένα τελευταίο πρωτότυπο του BZ4X – ωστόσο ένα συναρπαστικό στοιχείο που θα πάρει από την αξιολόγηση είναι ότι η Toyota προσπαθεί να χρησιμοποιήσει αυτό το όχημα για να ανακινήσει το μοντέλο λιανικής πώλησης. Η αλήθεια είναι ότι μια έκδοση τεσσάρων τροχών αυτού του οχήματος πρόκειται να έχει κόστος καταχώρησης άνω των £ 48.000-το οποίο είναι μάλλον πολύ για ένα οικιακό SUV πέντε θέσεων.

Η καλύτερη μίσθωση οχημάτων προσφέρει 2022

Ωστόσο, η Toyota στοχεύει να καταστήσει αυτό το ποσό άσχετο για πολλούς προσωπικούς πελάτες με την ανάπτυξη του BZ4X σε μια προσφορά μίσθωσης που κάνει το πιο παραδοσιακό σχέδιο χρηματοδότησης PCP να φαίνεται λίγο ακριβό. Δεν θα δηλώσουμε ότι το σχέδιο «Kinto» είναι ιδιαίτερα φθηνό, με κατάθεση άνω των £ 3.500 καθώς και μηνιαίες πληρωμές άνω των £ 600. Ωστόσο, περιλαμβάνει τη συντήρηση, την εγκατάσταση ενός φορτιστή σπιτιού καθώς και μια περίοδο πρόσβασης στο δημόσιο δίκτυο φόρτισης της Toyota-ενώ κοστίζει λιγότερο κάθε μήνα από το ρουτίνα PCP.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Έχουμε δει άλλους να πειραματίζονται με σχέδια μίσθωσης «all-in» πριν-ορισμένες επιχειρήσεις χρησιμοποιούν τα ηλεκτρικά τους σχέδια για να παίξουν με τη μετακίνηση ολόκληρης της διαδικασίας στο διαδίκτυο-ωστόσο φαίνεται μάλλον σημαντικό ότι η Toyota,
Από τα πιο συνηθισμένα εμπορικά σήματα, έχει επιλέξει τώρα για να ωθήσει πραγματικά την ιδέα (και με τις εκθεσιακές αίθουσες, μερικές από τις οποίες θα λειτουργούν οι περιοχές “BZ Hub” αφιερωμένες στα ΗΕ).
Καθώς η μετατόπιση στην ηλεκτρική αυτοκινητοβιομηχανία συνεχίζει να επιταχύνει, οι κατασκευαστές θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τις μεγάλες προσφορές τεχνικών (ή ας τηλεφωνήσουν τις προσεγγίσεις βιβλίων) για να φέρουν τη διαδικασία αγοράς καθώς και την εμπειρία ιδιοκτησίας καλύτερα σε όσο το δυνατόν περισσότερους πελάτες. Θα δούμε πολλά EVs που αποκαλύφθηκαν τους επόμενους μήνες. Μπορούμε επίσης να δούμε μια διαφορετική σειρά μεθόδων για να τους πάρουμε στους δρόμους μας.
Δείτε τα τελευταία νέα της Toyota καθώς και τις αξιολογήσεις εδώ …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *