πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Citroen DS3 Cabrio Racing: Ιανουάριος Εισαγωγή

Citroen DS3 Cabrio Racing: Ιανουάριος Εισαγωγή

Το Citroen DS3 Cabrio Racing, που προεπισκόπηση από μια ιδέα (απεικονίζεται) στη φετινή γιορτή της ταχύτητας Goodwood, θα εκτίθεται επίσημα τον Ιανουάριο καθώς και θα κυκλοφορήσει σύντομα μετά, αυτόμα Η αποκάλυψη έχει μάθει. Εκτός από το γεγονός ότι μπορείτε να περιμένετε μεγάλο μέρος του στυλ του αυτοκινήτου που θα κυκλοφορήσει. Αυτό περιλαμβάνει ακόμη και το Moondark Matt Paint, το οποίο υποτίθεται ότι αισθάνεται σαν το δέρμα του καρχαρία στην αφή.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Citroen DS3 Review
Οι αναβαθμίσεις στο εσωτερικό θα δείξουν επίσης την ιδέα, οπότε το Racing Cabrio θα πρέπει να είναι εφοδιασμένο με καθίσματα δοχείων που ολοκληρώθηκαν στο κομψό “ρολόι” ανάγλυφο δέρμα Nappa από το μεγαλύτερο DS5, μαζί με επιπλέον σημεία αφής Alcantara.
Θα μοιραστεί τον ίδιο ακριβώς υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1,6 λίτρων με τον Hardtop DS3 Racing, δημιουργώντας 204bhp, ο οποίος θα πρέπει να επιτρέπει την επιτάχυνση από 0-62 μίλια / ώρα σε 6,5 δευτερόλεπτα-ακριβώς ακριβώς το ίδιο με την καταπακτή-παρά την ώθηση των 25kg σε βάρος .
Το σασί τσίμπημα από την ομάδα WRC της Citroen, συμπεριλαμβανομένων των μεγαλύτερων φρένων, των σταθερότερων ελατηρίων, καθώς και του πιο έντονου τιμόνι, θα πρέπει να βοηθήσουν στη βελτίωση της μεθόδου που χειρίζεται οι νεοφερμένες.
Το DS3 Cabrio Racing θα προεπισκόπησε επίσης μερικά από τα μελλοντικά θέματα των μελλοντικών μοντέλων DS της Citroen. Οι κόκκινες λωρίδες μέσα καθώς και έξω από την ιδέα του Goodwood είναι το χρώμα υπογραφής της σειράς DS, καθώς και θα τοποθετηθεί σε περισσότερα από τα σχέδια υψηλών προδιαγραφών στο μέλλον.
Αναμείνετε να δείτε μια διαδρομή παραγωγής που περιορίζεται σε περίπου 400 σχέδια παγκοσμίως, με το Ηνωμένο Βασίλειο να πάρει ένα μεγάλο κομμάτι από αυτά από την κατάστασή της ως την πιο σημαντική μετατρέψιμη αγορά της Ευρώπης. Σκεπτόμενος για το DS3 Racing Hardtop Expense £ 23.100, μπορείτε να περιμένετε ότι η έκδοση Cabrio θα δαπανήσει περίπου £ 25.000.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *