πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Η Ferrari Daytona του Elton John κατευθύνεται προς τη δημοπρασία με το κόστος των £ 500k Idents

Η Ferrari Daytona του Elton John κατευθύνεται προς τη δημοπρασία με το κόστος των £ 500k Idents

ένα αξιοσημείωτο 1972 Ferrari 365 GTB/4 Daytona, όταν είχε ο Sir Elton John θα δηλώσει «Αντίο Κίτρινο Μπρίτσο Οδό» 29 Ιουλίου. Με ένα απόσπασμα μεταξύ £ 525.000 καθώς και £ 575.000, ο εντυπωσιακός κατασκευαστής V12 με μόλις 81.675 μίλια στο ρολόι έχει οριστεί για ένα τεράστιο χτύπημα.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Αυτό το παραδοσιακό Ferrari της δεκαετίας του ’70, που προσέφερε νέα στις 3 Αυγούστου 1972, είναι ένα από τα 158 αυθεντικά σχέδια δεξιάς κίνησης που αναπτύχθηκαν ποτέ καθώς και την ημέρα του, κράτησε το στέμμα ως το ταχύτερο οδικό αυτοκίνητο στον κόσμο. Αν πιστεύατε ότι θα μπορούσε να ήταν το κίνητρο για το Hit Single Rocketman του Elton John του 1972, θα ήταν λάθος.
• Πολλά δαπανηρά οχήματα που πωλούνται ποτέ σε δημοπρασία
Ο θρύλος του ποπ, αναφέρεται ότι αγόρασε το Daytona με τα έσοδα από το άλμπουμ του Goodbye Yellow Brick Road το 1973, διατηρώντας το μέχρι το 1975. Τα τελευταία 16 χρόνια βρισκόταν στα χέρια ενός προσωπικού συλλέκτη.
Σίγουρα θα είναι ένα τεράστιο σημείο πώλησης είναι η παρούσα κατάσταση του 365 GTB/4 με άκαμπτο αμάξωμα, καθώς και ένα καλά διατηρημένο εσωτερικό, συμπεριλαμβανομένων πολλών επιπλέον χαρακτηριστικών που δεν προέκυψαν αρχικά ως στάνταρ – συμπεριλαμβανομένου του εργοστασιακού κλιματισμού. Έχει ολοκληρωθεί στο παραδοσιακό σχέδιο βαφής Ferrari Rosso Chiaro καθώς και ένα μαύρο εσωτερικό σύμφωνα με τις αρχικές προδιαγραφές του κατασκευαστή.
Ο κινητήρας 352BHP V12 της Daytona είναι ικανός να τον πυροβολεί σε 175 μίλια / ώρα, μια εξαιρετική φιγούρα που σκέφτεται για την ηλικία του αυτοκινήτου. Υπάρχει ένα κιβώτιο ταχυτήτων 5 ταχυτήτων, καθώς και φρένα με σερβίκια με σερβίκια με σερβίκια Ferrari.
Το βράδυ του Σαββάτου θα είναι εντάξει για μάχες όταν το όχημα πηγαίνει κάτω από το σφυρί στην παραδοσιακή πώληση Silverstone καθώς και πολλούς συλλέκτες της Ferrari από όλο τον κόσμο δεν θα θέλουν να αφήσουν τον ήλιο να κατεβεί σε αυτό το αυτοκίνητο χωρίς να κάνει ένα σοβαρό απόσπασμα για να το κατέχει. Με ένα κόστος £ 500.000+ ταυτότητα στις κάρτες, ωστόσο, δεν θα είναι μια στιγμή για ένα μηδενικό μηδέν της μύτης. Μετά από όλα, το συγγνώμη φαίνεται να είναι η πιο δύσκολη λέξη.
Μας λέει τι πιστεύετε για τον πρώην John Ferrari Daytona στην παρακάτω ενότητα σχολίων …
Από τον Gabriella Daniels Mayamiko Kulemeka Joe Simmons

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *