πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized “Υπάρχουν πολλά ψέματα που περιβάλλουν τις πραγματικές ικανότητες του ντίζελ, της βενζίνης καθώς και των ηλεκτρικών αυτοκινήτων”

“Υπάρχουν πολλά ψέματα που περιβάλλουν τις πραγματικές ικανότητες του ντίζελ, της βενζίνης καθώς και των ηλεκτρικών αυτοκινήτων”

που έχω πάντα, καθώς πιθανότατα πάντα θα, όπως το Volkswagens. Ως 17χρονος, τα πρώτα μου αυτοκίνητα και το φορτηγό ήταν ένα αερόψυκτο σκαθάρι. Τις τελευταίες τρεις δεκαετίες έχω οδηγήσει πάνω από 100 VW-Badged παραγωγής αυτοκίνητα και φορτηγά καθώς και πρωτότυπα. Σήμερα, η μέτρια συλλογή αυτοκινήτων και φορτηγών περιλαμβάνει τρία VWs – ένα νέο, ένα παλιό, ένα αρχαίο.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Παρά την αγάπη μου για το εμπορικό σήμα, στο περιοδικό CAR αποκαλύπτουν το περιοδικό τον Μάρτιο του 2014, προειδοποίησα σημαντικά ζητήματα με το MPG/Emissions/Range δηλώνει ορισμένα αυτοκίνητα Volkswagen – ειδικά ντίζελ. Αναφέρθηκα ότι σε μια απαλή, χωρίς κυκλοφορία, ημέρα κατά τη διάρκεια της Γενεύης σε ιδανικές συνθήκες καθώς και σε ένα χτύπημα (δηλαδή χωρίς ψυχρά μειονεκτήματα κινητήρα), το γκολφ 1.6 οδήγησα 30 τοις εκατό πολύ πιο derv από ό, τι θα έπρεπε να έχει , σύμφωνα με επίσημα στοιχεία.
Για προφανείς λόγους κατηγόρησα τον κατασκευαστή. Ωστόσο, έγραψα επίσης το δάχτυλο της κατηγορίας σε τεμπέλης νομοθέτες. Αυτά δεν θα μπορούσαν να δώσουν πολιτικούς, καθώς και σε αδρανείς εισαγγελείς που έχουν κλείσει τα μάτια τους, καθώς και την Volkswagen, καθώς και άλλους κατασκευαστές, σε καταναλωτές μικρής αλλαγής.
• Σκάνδαλο εκπομπών VW: Τα νεότερα νέα σχετικά με τις θυμάται το «Dieselgate»
Με αυτό το πνεύμα, η ανησυχία μου ήταν: “Δεν πρέπει να υπάρχει νομοθεσία εναντίον αυτού του είδους;” Εξάλλου, τα φανταστικά στοιχεία χρήσης καυσίμων αναμφισβήτητα οδηγούν σε μεγαλύτερες από τις προβλεπόμενες δαπάνες για τα καύσιμα, τα υψηλότερα από τα επίπεδα των εκπομπών, καθώς και τις αποστάσεις οδήγησης χαμηλότερης από την αποτυχία ανά δεξαμενή αποθήκευσης ντίζελ … ή βενζίνης.
Αυτό που μιλάμε εδώ δεν είναι μόνο ένα πρόβλημα VW. Είναι, σε παγκόσμια κλίμακα, ένα πρόβλημα της αγοράς. Υπάρχουν πολυάριθμες φιδιές καθώς και ψέματα που περιβάλλουν τις πραγματικές ικανότητες του ντίζελ, της βενζίνης καθώς και των 100 % ηλεκτρικών αυτοκινήτων … συν τα ταξί, τα φορτηγά, τα φορτηγά, τους προπονητές, τα λεωφορεία, τις μοτοσικλέτες.
• Πολλά οικονομικά αποδοτικά αυτοκίνητα
Με όλα αυτά κατά νου, ας σχίσουμε το τρέχον, κουρασμένο, λανθασμένο καθώς και αναξιόπιστο «σύστημα» δοκιμών MPG/εκπομπών/εμβέλειας αυτοκινήτων. Εκτός από το ας το αντικαταστήσουμε με ένα που επιτρέπει στο UK PLC να προσλαμβάνει εκπαιδευμένο, διαπιστευμένο, εξ ολοκλήρου ανεξάρτητους ανώτερους μηχανικούς που θα έφεραν καθημερινούς ελέγχους περιοχής σε νέα αυτοκίνητα και αντιπροσώπους φορτηγών. Θα χρειαστούν εξουσίες που μοιάζουν με μπάτσους για να πάρουν προσωρινά νέα αυτοκίνητα-τα οποία θα υποβληθούν σε δοκιμές 60 λεπτών, ψυχρού εκκίνησης, πραγματικού κόσμου που θα ήταν χωρίς βιολί. Τέτοιες δοκιμές θα οδηγούσαν σε μια νέα φυλή επίσημων αριθμών.
Πείτε μας τι πιστεύετε για το σύστημα για τη δοκιμή αυτοκινήτων και φορτηγών MPG καθώς και εκπομπές στην ενότητα σχολίων παρακάτω …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *