πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Το νέο εργοστάσιο St Athan της Aston Martin για να είναι η βάση EV της μάρκας

Το νέο εργοστάσιο St Athan της Aston Martin για να είναι η βάση EV της μάρκας

η νέα παραγωγή της Aston Martin στο St Athan της Ουαλίας πλησιάζει την ολοκλήρωση και θα καταλήξει να είναι το κέντρο ηλεκτροδότησης της επιχείρησης, επιβεβαίωσε η επιχείρηση.
Ο ιστότοπος είναι ήδη σπίτι σε εργατικό δυναμικό 100 ατόμων, το οποίο θα αυξηθεί στα 700 έως το 2020. Οι ολοκληρωμένες πινελιές χρησιμοποιούνται στο εργοστάσιο, το οποίο θα αρχίσει να δημιουργεί πρωτότυπα του DBX SUV στις αρχές του επόμενου έτους – το κατάστημα βαφής είναι Εγκαθίσταται πλήρως καθώς και η κατασκευή της γραμμής παραγωγής.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Καλύτερα υβριδικά οχήματα για πώληση 2018
Επιπλέον, ο Aston Martin αποκάλυψε ότι μαζί με την έκδοση παραγωγής του DBX SUV, η οποία έχει οριστεί για έκθεση στο τέλος του επόμενου έτους, το Rapide E καθώς και το Reborn Lagonda Brand (που περιλαμβάνει μόνο τα αυτοκίνητα μηδενικών εκπομπών). να βασίζεται στον πρώην μοντέλο της Υποστήριξης.
9

Ο Andy Palmer, Διευθύνων Σύμβουλος της Aston Martin, δήλωσε: “Μια δεύτερη μονάδα παραγωγής είναι ένα κρίσιμο βήμα για την παροχή του σχεδίου του δεύτερου αιώνα. Η εγκατάσταση St Athan θα αρχίσει αρχικά με την παραγωγή του πρώτου μας SUV, ωστόσο, θα είναι τελικά ένα παγκόσμιο κέντρο αριστείας για την παραγωγή υψηλών επιδόσεων High-end High EV, συμπεριλαμβανομένης της Lagonda: το πρώτο high-end ηλεκτρικό σήμα αυτοκινήτων του κόσμου ” .
Η βρετανική μάρκα επενδύει επιπλέον £ 50 εκατομμύρια στο St Athan για να κάνει το καθορισμένο κέντρο για την ηλεκτροδότηση. Η μετεγκατάσταση ταιριάζει στην παραγωγή DBX (που πιθανόν να ονομάζεται Varekai) πρακτικά όσο και το rapide E, δεδομένου ότι το ντεμπούτο SUV της Aston είναι πιθανό να λειτουργήσει ένα υβριδικό βενζίνη-ηλεκτρικό κινητήρα.
Θα μπορούσατε να ζήσετε με ηλεκτρικό αυτοκίνητο; Εδώ είναι ο οδηγός μας για τη ζωή με ένα EV…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *