πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά χωρίς οδηγό θα χρειαστούν ένα δισεκατομμύριο γραμμές κώδικα, τα κράτη JLR

Τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά χωρίς οδηγό θα χρειαστούν ένα δισεκατομμύριο γραμμές κώδικα, τα κράτη JLR

αυτο-οδήγηση αυτοκινήτων και φορτηγά θα απαιτούν γύρω από ένα δισεκατομμύριο γραμμές κώδικα υπολογιστή-σχεδόν 1.000 φορές πολύ περισσότερο από το 145.000 NASA που απαιτούνται για να προσγειωθεί Apollo 11 On το φεγγάρι.
Η Jaguar Land Rover (JLR) παρείχε το εκτιμώμενο ποσό για να δείξει τη σοβαρότητα της απαίτησης για πολύ περισσότερους ανθρώπους να καταλήξουν να είναι ειδικευμένοι κωδικοποιητές στην αγορά για να βοηθήσουν να παρέχουν συνδεδεμένα και αυτόνομα αυτοκίνητα στο μέλλον.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Η Jaguar Land Rover δημιουργεί αυτόνομα αυτοκίνητα “αξιόπιστα”
Ο βρετανός παραγωγός δηλώνει ότι επιθυμούσε να «εμπνεύσει την επόμενη γενιά μηχανικών εφαρμογών λογισμικού» μέσω του Land Rover 4×4 σε δυσκολία καινοτομίας των ιδρυμάτων – μια ακαδημαϊκή προσπάθεια που αναπτύχθηκε για να παρακινήσει τους εφήβους να επιδιώξουν το STEM (επιστήμη, τεχνολογία, μηχανική, μαθηματικά καθώς και ιατρική ) Σταδιοδρομία.
Στους παγκόσμιους τελικούς φέτος, οι συμμετέχοντες έλαβαν 30 λεπτά για να συνθέσουν 200 γραμμές κώδικα υπολογιστή για να επιτρέψουν σε μια κλίμακα σχεδιασμού ποικιλία Rover Evoque για να περιηγηθεί σε ένα κύκλωμα 5,7 μέτρων.
Το πρόγραμμα στο οποίο είναι η δυσκολία έχει επιτρέψει στην JLR να φτάσει σε περισσότερα από τέσσερα εκατομμύρια νέους επειδή 2000, με 110 εκπαιδευόμενους από 14 διαφορετικές χώρες που προκρίνουν στους παγκόσμιους τελικούς φέτος Newgen Motors Team από την Ελλάδα, συμμορφώνοντας με δύο ημέρες ανταγωνισμού.
• Τα αυτόνομα αυτοκίνητα και το δίκτυο φορτηγών της Βρετανίας – Χρησιμοποιώντας 5G Tech για να οδηγήσουν το μέλλον της οδήγησης
Φέτος, η JLR εισάγει επίσης ένα πρόγραμμα μαθητείας ψηφιακών δεξιοτήτων στην αγορά για να σχεδιάσει μηχανικούς υπολογιστών για να βοηθήσει τον κώδικα της επόμενης γενιάς ηλεκτρικής, συνδεδεμένης και αυτόνομων οχημάτων, εκτός από την υποστήριξη των εργοστασίων της επιχείρησης στο μέλλον.
Πέρυσι, υπήρχαν 23 εκατομμύρια σχεδιαστές εφαρμογών λογισμικού στον κόσμο, ενώ ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί στα 27,7 εκατομμύρια μέχρι το 2023. Η μελέτη έρευνας από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ προτείνει περίπου το 65 % των σημερινών εκπαιδευόμενων θα καταλήξουν να εργάζονται σε καθήκοντα που δεν είναι t at at at alor.
Ο Nick Rogers, εκτελεστικός διευθυντής της μηχανικής προϊόντων στο JLR, δήλωσε ότι η μηχανική πληροφορικής καθώς και οι δεξιότητες εφαρμογής λογισμικού είναι “πιο απαραίτητες από ποτέ”. Πρόσθεσε: “Το Ηνωμένο Βασίλειο θα απαιτήσει 1,2 εκατομμύρια πολύ περισσότερα άτομα με ειδικές ψηφιακές δεξιότητες μέχρι το 2022.”
Θα αγοράσατε ποτέ ένα αυτοκίνητο χωρίς οδηγό; Ας καταλάβουμε στα παρακάτω σχόλια …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *