πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Το ενημερωμένο MG ZS που παρουσιάστηκε με νέα εμφάνιση καθώς και φρέσκια τεχνολογία

Το ενημερωμένο MG ZS που παρουσιάστηκε με νέα εμφάνιση καθώς και φρέσκια τεχνολογία

MG έχει ενημερώσει το ZS SUV για το 2020, προσθέτοντας μια ποικιλία από στυλ και αναβαθμίσεις καινοτομίας. Ο αναθεωρημένος σχεδιασμός είναι προς πώληση τώρα από £ 15.495 για το μοντέλο Excite Excite, ανεβαίνοντας σε £ 17.795 για την ειδική παραλλαγή.
Οι καλλυντικές αναθεωρήσεις σχετικά με τον εξερχόμενο σχεδιασμό περιλαμβάνουν νέους ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, ένα νέο μπροστινό προφυλακτήρα με φρέσκους προβολείς LED, μια αναθεωρημένη μάσκα καλοριφέρ καθώς και έναν ενημερωμένο πίσω προφυλακτήρα με τροποποιημένη πλάκα ολίσθησης καθώς και άκρες εξάτμισης. Οι αγοραστές παίρνουν επίσης μια νέα επιφάνεια βαφής – το Battersea Blue – το οποίο αντικαθιστά το χρώμα του μπλε με το μπλε του σώματος του παλιού αυτοκινήτου.

Τα καλύτερα μικρά SUV καθώς και crossovers στην πώληση 2020

Στο εσωτερικό του, το σύστημα ψυχαγωγίας οκτώ ιντσών του παλαιού αυτοκινήτου έχει καταστραφεί υπέρ μιας νέας μονάδας 10,1 ιντσών, η οποία προσφέρει υποστήριξη για την Apple CarPlay καθώς και για το Android Auto. Η MG έχει επίσης τοποθετήσει ένα φρέσκο ​​ταμπλό μαλακής αφής καθώς και ένα νέο κεντρικό υποβραχιόνιο για τα μπροστινά καθίσματα.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Ως στάνταρ, το facelifted MG ZS περιλαμβάνει ηλεκτρικά πτυσσόμενα, καθώς και θερμαινόμενους καθρέφτες πόρτας, ασημένιες ράγες οροφής, αισθητήρες στάθμευσης αυτοκινήτων, διαχειρίζονται κρουαζιέρα καθώς και βοηθούν στο Hill Hold. Η καμπίνα παίρνει ένα δερμάτινο τιμόνι, ηλεκτρικά παράθυρα, κλιματισμό, ταπετσαρία υλικού καθίσματος καθώς και ένα σύστημα ήχου τεσσάρων ηχείων.
5

Η ειδική παραλλαγή που προσθέτει μια επιπλέον δύο ηχεία στο στερεοφωνικό σύστημα, εκτός από τα θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα, μια οθόνη ψηφιακού οδηγού για το Binnacle Instrument, δορυφορική πλοήγηση, κάμερα στάθμευσης αυτοκινήτων 360 μοιρών καθώς και δερμάτινη ταπετσαρία. Υπάρχουν δύο εξωτερικές αναβαθμίσεις, όπως οι μπροστινοί λαμπτήρες ομίχλης καθώς και ένα μοναδικό σύνολο ζάντων αλουμινίου 17 ιντσών.
Από την εκτόξευση, μόνο ένας κινητήρας θα είναι διαθέσιμος. Πρόκειται για ένα βενζινοκίνητο βενζινοκίνητο σύστημα 1,5 λίτρων, το οποίο δημιουργεί 105bhp καθώς και 141nm ροπής. Η MG λέει ότι 0-62 μίλια / ώρα παίρνει δηλωμένο 10,9 δευτερόλεπτα καθώς και χτύπησε την κορυφαία ταχύτητα 109 μίλια / ώρα, ενώ επιστρέφει το δηλωμένο οικονομικό κλίμα καυσίμου 41,4mpg.
Ο υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκίνητος βενζινοκινητήρας που προέρχεται από το εξερχόμενο αυτοκίνητο, που προέρχεται από τον υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα, καθώς και το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων έξι ταχυτήτων έχουν πέσει από την περιοχή, πράγμα που σημαίνει ότι η μόνη επιλογή μετάδοσης για τους αγοραστές βενζίνης είναι τώρα ένα εγχειρίδιο πέντε ταχυτήτων. Το MG είναι επίσης ακόμη για να επαληθεύσει εάν οι τελευταίες ενημερώσεις του ZS θα χρησιμοποιηθούν για τον καθαρό ηλεκτρικό αδελφό του-το ZS EV.
Τι κάνετε για το ενημερωμένο MG ZS; Ας καταλάβουμε στην παρακάτω ενότητα σχολίων…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *