πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Οι μαύρες εκδόσεις Jaguar ξεκίνησαν παράλληλα με τις συμφωνίες Black Friday “Black Event”

Οι μαύρες εκδόσεις Jaguar ξεκίνησαν παράλληλα με τις συμφωνίες Black Friday “Black Event”

για να συνδέσουν με τη Μαύρη Παρασκευή, η Jaguar ξεκίνησε ένα νέο «μαύρο γεγονός», ταυτόχρονα με την αποκάλυψη πέντε νέων μοντέλων Black Edition.
Η μαύρη εκδήλωση πραγματοποιείται αυτό το Σαββατοκύριακο, από τις 24 έως τις 26 Νοεμβρίου, όταν οι επιλεγμένοι έμποροι Jaguar παρέχουν μεγαλύτερες συνεισφορές κατάθεσης στο φάσμα νέων αυτοκινήτων της εταιρείας που αγοράστηκαν με την PCP Finance.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Το εύρος XE έρχεται με συνεισφορά μέχρι £ 5.300 (ανάλογα με την προδιαγραφή του αυτοκινήτου που αγοράζεται), ενώ είναι μέχρι £ 6.400 στο XF (Saloon και Sportbrake Estate), μέχρι £ 3.500 στο F-Pace και £ 6.500 στον τύπο F. Η μεγαλύτερη συνεισφορά – μέχρι £ 12.088 – έρχεται στην περιοχή XJ.
Για ακόμα πιο γλυκιά, η Jaguar παρέχει επίσης όποιον αγοράζει ένα αυτοκίνητο ως μέρος της εκδήλωσης 20% έκπτωση από όλα τα αξεσουάρ Jaguar, συμπεριλαμβανομένου του κόστους τοποθέτησης. Η σειρά περιλαμβάνει τα πάντα, από εξειδικευμένη αποθήκευση έως χαλιά χαλιών υψηλής ποιότητας και εξωτερικές λεπτομέρειες και κάθε στοιχείο διαθέτει τουλάχιστον δύο χρόνια εγγύησης.
Επιπλέον, κάθε νέο αυτοκίνητο που έφερε κατά τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης έρχεται επίσης με ένα κουπόνι £ 100 για να ξοδέψει στη συλλογή Lifestyle Jaguar. Αυτό περιλαμβάνει όλα τα είδη των πραγμάτων, από τα παιδικά οδηγικά αυτοκίνητα έως τις γραμμές ένδυσης περιορισμένης έκδοσης και τα μπρελόκ.
Τέλος, η Jaguar ανακοίνωσε επίσης λεπτομέρειες για πέντε νέα μοντέλα “Black Edition” περιορισμένης εκτέλεσης, τα οποία θα είναι διαθέσιμα από τώρα μέχρι το 2018.
Παρά τα όσα υποδηλώνουν το όνομα, αυτά είναι πραγματικά διαθέσιμα σε μια επιλογή από πέντε χρώματα βαφής: Corris Gray, Firenze Red, Yulong White και Cesium Blue, καθώς και μαύρο Santorini.
Κάθε μαύρη έκδοση βασίζεται σε ένα υπάρχον μοντέλο-R-Sport εκδόσεις των XE, XF, XF Sportbrake και F-Pace, καθώς και το F-Pace S-και προσθέτει ένα ξεχωριστό πακέτο επιλογών. Στην περίπτωση του XE, αυτό περιλαμβάνει ζάντες μαύρου κράματος Gloss, το μαύρο πακέτο, το πακέτο στάθμευσης, το γυαλί ιδιωτικού απορρήτου και το κρύο πακέτο κλίματος, καθώς και το μεταλλικό χρώμα. Το συνολικό κόστος αυτών ως επιλογών θα ήταν συνήθως £ 3.820, αλλά στη μαύρη έκδοση, προσθέτουν μόλις £ 1.910 στην τιμή.
Η πιο σημαντική εξοικονόμηση έρχεται στη μαύρη έκδοση F-Pace S, η οποία έχει πανοραμική οροφή, γυαλί ιδιωτικού απορρήτου, μαύρο πακέτο, ζάντες αλουμινίου 22 ιντσών και μεταλλικό χρώμα για επιπλέον κόστος £ 2.675, εξοικονομώντας 50%.

Λάβετε πολύ περισσότερες από τις καλύτερες προσφορές αυτοκινήτων αυτή τη στιγμή εδώ …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *