πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Τα νέα Nissan Primastar και Interstar Panel Vans που αποκαλύφθηκαν

Τα νέα Nissan Primastar και Interstar Panel Vans που αποκαλύφθηκαν

Nissan έδωσε το Van Rance A Boost, ξεκινώντας ενημερωμένες εκδόσεις των μεσαίου μεγέθους NV300 και Large NV400 Panel Vans. Τα δύο νέα μοντέλα είναι πλέον γνωστά ως Primastar και Interstar αντίστοιχα και διαθέτουν πλήθος τσιμπήματα στυλ και τεχνολογίας.
Αυτά τα δύο νέα Vans ενώνουν το ολοκαίνουργιο συμπαγές φορτηγό της Nissan, που ονομάζεται Townstar, στην ανανεωμένη σειρά εμπορικών οχημάτων της ιαπωνικής μάρκας. Ο νέος αντίπαλος συνεργάτης της Peugeot της Nissan είναι διαθέσιμος με επιλογή είτε βενζίνης είτε με καθαρή ηλεκτρική ενέργεια και διαθέτει στυλ εμπνευσμένο από τη νέα ναυαρχίδα EV της εταιρείας, την Ariya.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Σε σύγκριση με το NV400, τα tweaks styling για το Interstar είναι λίγα και πολύ μακριά, αν και η Nissan εισήγαγε περισσότερα συστήματα βοήθειας οδηγού. Οι αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν την παρακολούθηση τυφλών σημείων και μια αυτόματη λειτουργία υψηλής δέσμης για τους προβολείς.

Νέο πάνελ Nissan Townstar Van που αποκαλύφθηκε με βενζίνη και ηλεκτρικούς κινητήρες

Η Nissan θα προσφέρει μια ποικιλία διαμορφώσεων σασί στο Interstar, συμπεριλαμβανομένου του φορτηγού πίνακα, της καμπίνας του πλαισίου και των παραλλαγών καμπίνας πλατφόρμας, μαζί με μια σειρά μετατροπών εργοστασίων, όπως καμπίνα πληρώματος, παραλλαγές dropside και παραλλαγές φορτηγών.
Το εύρος κινητήρα του Interstar είναι εξοικειωμένη, με τη σειρά κινητήρα να επικεντρώνεται γύρω από μια υπερτροφοδοτημένη τετρακύλινδρο πετρελαιοκινητή μονάδα 2,3 λίτρων-αν και η Nissan έχει αυξήσει τον αριθμό των εξόδων ισχύος από έξι σε επτά με μια νέα παραλλαγή εισόδου 108bhp. Ο πιο ισχυρός κινητήρας στη σύνθεση Interstar έχει 178bhp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *