πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Θέλω αυτό το όχημα

Θέλω αυτό το όχημα

η νέα σειρά που θέλω αυτό το όχημα που παρέχεται από την αυτοκινητοβιομηχανία Auto Reveal Editor-at-Large Mat Watson έρχεται στο Northamptonshire στις 10 και στις 11 Αυγούστου συνολικά με μια ομάδα τηλεοπτικής κάμερας για να ικανοποιήσει το περιφερειακό δυναμικό Οι αγοραστές των καλύτερων οχημάτων από δεύτερο χέρι γύρω.
“Είμαστε στην επιφυλακή για ανθρώπους που θα ήθελαν να εμφανιστούν στην εκπομπή μας που βρίσκονται στην αγορά για να αγοράσουν ένα δεύτερο χέρι αυτοκίνητο”, δήλωσε ο Mat Watson.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

“Η νέα μας εκπομπή στοχεύει στην παροχή επαγγελματικών συμβουλών καθώς και συμβουλές για το τι πρέπει να προσέξετε καθώς και ακριβώς πώς να αποκτήσετε μια πολύ καλύτερη προσφορά όταν αγοράζετε ένα χρησιμοποιημένο αυτοκίνητο. Θα γυρίσουμε στο Rockingham Circuit στις 10 και στις 11 Αυγούστου , όπως και θέλουμε να βοηθήσουμε ορισμένους περιφερειακούς ανθρώπους να πάρουν το όχημα των ονείρων τους με κόστος που ποτέ δεν πίστευαν ότι θα μπορούσαν να το πάρουν. Έτσι, αν πιστεύετε ότι αγοράζετε ένα δεύτερο όχημα καθώς και θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα, πάρτε σε επαφή μαζί μας, καθώς θα δούμε αν μπορούμε να βοηθήσουμε! ”
Ψάχνουμε για αγοραστές με σχέδιο προϋπολογισμού στην περιοχή. Όποιος σκέφτεται να είναι στην εκπομπή, η οποία θα μεταδοθεί στο ITV4 το φθινόπωρο, θα πρέπει να έρθει σε επαφή με την ομάδα παραγωγής μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου iwantthatcar@daisybeckstudios.com ή τηλεφώνου 0113 204 5922.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *