πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Το New 2022 Citroen C5 Aircross Facelift προς πώληση από £ 25.515

Το New 2022 Citroen C5 Aircross Facelift προς πώληση από £ 25.515

Το Facelifted Citroen C5 Aircross είναι διαθέσιμο για αγορά στο Ηνωμένο Βασίλειο τώρα, με τιμές που ξεκινούν από £ 25.515. Το ενημερωμένο SUV διαθέτει μια σουίτα αλλαγών μέσα και έξω, οι οποίες αναπτύχθηκαν για να κάνουν το αυτοκίνητο να απευθύνεται σε ένα πολύ πιο premium ακροατήριο.
Οι αγοραστές έχουν μια επιλογή από τρεις προδιαγραφές, που ονομάζονται Sense Plus, Shine και C-Series Edition. Η πιο προσιτή έκδοση έρχεται ως στάνταρ με ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, ηλεκτρικά πτυσσόμενους καθρέφτες πόρτας, αισθητήρες εμπρός και πίσω στάθμευσης, χωρίς κλειδί και κάμερα αντιστροφής.

Κορυφαία 10 καλύτερα SUV για αγορά 2022

Το Mid-Range C5 Aircross Shine διατιμάται από £ 26.665. Οι αναβαθμίσεις πάνω από το μοντέλο Sense Plus περιλαμβάνουν ταπετσαρία Alcantara, ένα μαύρο πακέτο εσωτερικού χώρου και ένα εκτεταμένο φάσμα τεχνολογίας ασφαλείας, η οποία προσθέτει προσαρμοστικό έλεγχο κρουαζιέρας και φρενάρισμα ενεργού ασφαλείας.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Το Shine Trim είναι επίσης το σημείο εισόδου για τα προηγμένα καθίσματα άνεσης της Citroen. Αυτά αναπτύσσονται για να διατηρήσουν τους μπροστινούς επιβάτες άνετα σε μεγαλύτερα ταξίδια και να χρησιμοποιούν παχύτερο αφρό από τις τυπικές καρέκλες του SUV. Οι λειτουργίες θέρμανσης και μασάζ μπορούν επίσης να επιλυθούν.
15

Η έκδοση C-Series Edition της Citroen βασίζεται σε αυτή την προδιαγραφή με μια εργασία βαφής δύο τόνων, την εξωτερική επένδυση από το χάλκινο χάλκινο, μια πανοραμική γυάλινη ηλιοροφή, ένα ασύρματο μαξιλάρι φόρτισης και ένα hands-free ηλεκτρικά ανοίγοντας πίσω πόρτα. Οι τιμές για τη ναυαρχίδα ξεκινούν από £ 29.105.
Νέο 2022 Citroen C5 Aircross: Facelift Updates
Η Citroen έδωσε στο νέο C5 Aircross ένα εντελώς νέο πρόσωπο, αλλάζοντας μερικές από τις καμπύλες του παλαιού αυτοκινήτου για πολύ πιο “δομημένες” γραμμές, οι οποίες βοηθούν στο SUV να είναι πολύ πιο επιβλητική εμφάνιση. Η εταιρεία λέει ότι οι αλλαγές εμπνεύστηκαν από το επερχόμενο C5 X.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *