πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Η νέα ιδέα Mercedes-Maybach EQS πολυτελές ηλεκτρικό SUV αποκάλυψε

Η νέα ιδέα Mercedes-Maybach EQS πολυτελές ηλεκτρικό SUV αποκάλυψε

Η Mercedes μας έκπληκτος πρόσφατα με τη νέα ηλεκτρική λιμουζίνα της, τις εξισώσεις. Τώρα εδώ είναι η πρώτη μας ματιά ενός αδελφού μοντέλου, το EQS SUV, το οποίο έχει κάνει το ντεμπούτο του ως έννοια Maybach στο Motor Show του Μονάχου.
Η ιδέα της Mercedes-Maybach Eqs υπονοείται για να παρουσιάσει το σχεδιασμό του EQS SUV, μαζί με τις εξωσχολικές και βιώσιμες θεραπείες που θα εμφανίζονται στο παράγωγο Maybach. Το εξωτερικό διαθέτει μια τεράστια μπροστινή μάσκα, εξαιρετικά λεπτές προβολείς και ένα συγκεκριμένο χρωματικό σχήμα Maybach σε μαύρα και κόκκινα μεταλλικά χρώματα.

Νέο 2023 Mercedes EQE SUV Πιάστηκε τη χειμερινή περίοδο δοκιμών στη Σουηδία

Άλλα χαρακτηριστικά προσαρμοσμένα για το πολυτελές σήμα πολυτελείας περιλαμβάνουν το Chrome Pin-Striping, μεγάλους ζάντες αλουμινίου 24 ιντσών και λεπτομέρειες στις τρέχουσες σανίδες της βάσης των Sills, μαζί με τους αισθητήρες στην πόρτα του οδηγού που θα ανοίξει αυτόματα καθώς προσεγγίζει ο Chauffeur . Οι πίσω πόρτες μπορούν επίσης να ανοίξουν εξ αποστάσεως.
8

Στο εσωτερικό του, η ιδέα έχει πολλά χαρακτηριστικά από την πιο πρόσφατη S-Class, συμπεριλαμβανομένου ενός ζευγαριού “πρώτης κατηγορίας σουίτας” στο πίσω μέρος, μαζί με ένα υψηλόβαθμο σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας και ένα «ένθετο βάζου» στην κεντρική σήραγγα. Η διάταξη ενσωματώνει μια περιοχή αποθήκευσης που μπορεί να φιλοξενήσει πτυσσόμενα τραπέζια, ένα κουτί από γυαλιά σαμπάνιας ή μια μονάδα ψύξης. Η Mercedes λέει ότι το επιπλέον ύψος του καθίσματος που επιτρέπεται από το σώμα SUV επιτρέπει μεγαλύτερη μόσχους να στηρίζεται στα καθίσματα παρά στη συμβατική λιμουζίνα.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Μπροστά, υπάρχει μια τεράστια υπερθέρμανση MBUX, πλήρης με ειδικά γραφικά Maybach, που επεκτείνει σχεδόν ολόκληρο το πλάτος του πίνακα ελέγχου. Ενσωματώνει μια οθόνη OLED 12,3 ιντσών για τον συνοδηγό, δίνοντάς του τη δική του οθόνη και περιοχή ελέγχου. Το σύστημα χρησιμοποιεί την τεχνολογία παρακολούθησης των ματιών για να τηρήσει τις οδηγίες σχετικά με τη χρήση της οθόνης. Εάν ανιχνεύσει ότι ο οδηγός ρίχνει μια ματιά στην οθόνη του επιβάτη, μειώνει ορισμένους τύπους περιεχομένου που θα απαγορευόταν.
Η Mercedes αποκαλύπτει το αυτοκίνητο ως έννοια και, ως εκ τούτου, είναι συνεπής στις τεχνικές προδιαγραφές, αλλά η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι στοχεύει σε εύρος WLTP 600 χιλιομέτρων (373 μίλια) μεταξύ των χρεώσεων. Αυτό απέχει περίπου 100 μίλια από το τι μπορεί να επιτύχει το SAQS Saloon, αλλά τουλάχιστον το SUV θα μοιραστεί σίγουρα σίγουρα τη δυνατότητα ταχείας φόρτισης 200kW του αυτοκινήτου.

Το SUV EQS πρόκειται να μεταβεί στην παραγωγή το 2022 ως μοντέλο Mercedes. Αλλά η εταιρεία επιβεβαίωσε επίσης ότι θα ακολουθήσει μια έκδοση Maybach και είναι σίγουρο ότι θα πωλούνται μέχρι το 2023.
Κάντε κλικ εδώ για όλα τα πιο πρόσφατα από το φετινό Motor Show του Μονάχου…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *