πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Τα ηλεκτρικά τέλη φόρτισης αυτοκινήτων στους αυτοκινητόδρομους του Ηνωμένου Βασιλείου για αλλαγή

Τα ηλεκτρικά τέλη φόρτισης αυτοκινήτων στους αυτοκινητόδρομους του Ηνωμένου Βασιλείου για αλλαγή

Ο μοναδικός πάροχος χρέωσης αυτοκινητοδρόμων του Ηνωμένου Βασιλείου για τις ΗΕ αποστείλουν την αμοιβή £ 6 και αντικαθιστώντας το με αμοιβή καθώς πηγαίνετε στην τιμολόγηση.
Πέρυσι, η Ecotricity εισήγαγε μια κατ ‘αποκοπή αμοιβή για £ 6 για 30 λεπτά χρέωση στο 300 ισχυρό δίκτυο των σταθμών φόρτισης EV σε ολόκληρο το δίκτυο αυτοκινητοδρόμων του Ηνωμένου Βασιλείου. Η εταιρεία έχει πλέον καταργήσει το επίπεδη επιτόκιο αμοιβής και την αντικατέστησε με μια νέα αμοιβή καθώς πηγαίνετε σύστημα.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην πώληση 2017
Η ηλεκτρική ενέργεια θα χρεωθεί τώρα σε £ 0,17p ανά kWh, με επιπλέον αμοιβή £ 3 κάθε φορά που συνδέετε το αυτοκίνητό σας. Το μέγιστο ποσό του χρόνου χρέωσης έχει επίσης βελτιωθεί από 30 έως 45 λεπτά και οι νέες τιμές θα ισχύουν από τις 26 Ιουνίου εμπρός.
Σε ένα e-mail, η εταιρεία δήλωσε: “Το νέο μοντέλο που έχουμε αναπτύξει θα δώσει πολύ μεγαλύτερη ευελιξία και τυπικά χαμηλότερο κόστος φόρτισης σε όλες τις μάρκες και τα μοντέλα. και τις διαφορετικές ποσότητες ενέργειας που μπορούν να χρησιμοποιήσουν διάφορα μοντέλα εκείνη τη στιγμή – σε συνδυασμό με την ανάγκη να προβληματιστούν στο μοντέλο τιμολόγησης το κόστος εγκατάστασης και λειτουργίας της υποδομής, όχι μόνο της ενέργειας “.
• Σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο
“Για να εξισορροπήσουμε καλύτερα αυτά τα ζητήματα διαχωρίζουμε το κόστος ενέργειας από το κόστος της προσφοράς της υπηρεσίας. θα γίνει μέσω αμοιβής σύνδεσης £ 3 για όλες τις συνεδρίες. ”
Η Ecotricity δήλωσε επίσης ότι οι πελάτες της θα επωφεληθούν από 52 εντελώς δωρεάν χρεώσεις ετησίως, και ακόμη και μετά την εξάντληση των εντελώς δωρεάν χρεώσεων, δεν θα αντιμετωπίσει το τέλος σύνδεσης £ 3.
Πιστεύετε ότι είναι δίκαιο να χρεώνετε τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα Chauffeurs ένα επίπεδη αμοιβή για τη χρήση φόρτισης. Πείτε μας στα παρακάτω σχόλια …
Αποκτήστε τις πιο πρόσφατες ειδήσεις, σχόλια και ανάλυση στο TriveElectric.com στο TriveElectric.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *