πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Ο αντίπαλος Kia Juke αποκάλυψε

Ο αντίπαλος Kia Juke αποκάλυψε

η Kia αποκάλυψε τέσσερις εικόνες teaser μιας νέας μικρής crossover concept, η οποία προεπισκόπηση ενός αντίπαλου στο Nissan Juke. Δεν υπάρχει ακόμα όνομα για την ιδέα, αλλά η Kia επιβεβαίωσε ότι θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο της στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον Μάρτιο.
Περιγράφεται στο δελτίο τύπου ως “ένα προκλητικό και αχνό νέο αστικό αυτοκίνητο Contor”, το νέο μωρό της Kia δεν θα έχει μόνο το juke για να το αντιμετωπίσει θα πρέπει να κάνει την παραγωγή, αλλά μια ολόκληρη σειρά crossovers που φτάνουν σε εκθεσιακούς χώρους σύντομα. Αυτές περιλαμβάνουν το Peugeot 2008, την Renault Captur και ένα νέο crossover με έδρα το Honda Jazz που παρουσιάστηκε στο Detroit Motor Show νωρίτερα αυτό το μήνα.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Και μια έκδοση παραγωγής φαίνεται απίστευτα πιθανή, χρησιμοποιώντας τις τάσεις της αγοράς και την τρέχουσα σύνθεση της Kia ως οδηγό. Στο τμήμα Β, η Kia πωλεί ήδη το Ρίο και το Venga, αλλά ενώ οι πωλήσεις Supermini MPV επιβραδύνουν, οι πωλήσεις συμπαγών διασταυρώσεων περνούν από την οροφή, έτσι αυτή η νέα κατεύθυνση.
Σύμφωνα με την Kia, η ιδέα χαρακτηρίζει “την υπογραφή της υπογραφής της εταιρείας, η μορφοποίηση της σε μια άτακτη, αλλά φιλική, μάσκα και προβολέα, σε συνδυασμό με ισχυρές γραμμές στυλ που αποπνέουν ταχύτητα και ενέργεια από κάθε γωνία”.
Παρά τον ασυνήθιστο φωτισμό, πολλά από τα σχέδια μπορούν να φανεί καθαρά, συμπεριλαμβανομένης της στενής μάσκας που αναμειγνύεται στους προβολείς στο μπροστινό Αν και η ιδέα έχει μια διάταξη τριών πόρτων, αναμένετε ότι το μοντέλο παραγωγής θα έρθει με πέντε.
Θα έχουμε πολύ περισσότερες λεπτομέρειες και εικόνες όταν η Kia ρίχνει τα καλύμματα από το αυτοκίνητο στην εκπομπή της Γενεύης στις 5 Μαρτίου 2013.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *