πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Off-Road Adventures: ATV εναντίον Side-by-Side – Ποιες είναι οι διαφορές;

Off-Road Adventures: ATV εναντίον Side-by-Side – Ποιες είναι οι διαφορές;

Για τους περισσότερους καταναλωτές, αγοράζοντας ένα αυτοκίνητο και φορτηγό ή το φορτηγό είναι αρκετά εύκολο. Καταλαβαίνετε σας αρέσει, αντιπαθεί, καθώς και τις προτιμήσεις με βάση τις προηγούμενες εμπειρίες ιδιοκτησίας. Ωστόσο, η αγορά για ένα off-road όχημα μπορεί να είναι απογοητευτικό, αν είστε νέος σε αυτό το είδος της περιπέτειας. Με αυτό κατά νου, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τις ευρύτερες ταξινομήσεις οχημάτων off-road πριν από την εξέταση συγκεκριμένες μάρκες ή χαρακτηριστικά. Έτσι, ας διερευνήσουν ATV, καθώς και side-by-side οχήματα, καθώς και τα κύρια χαρακτηριστικά καθώς και τα χαρακτηριστικά του καθενός.

Τι είναι ένα ATV;

Ένα ATV, ή όχημα παντός εδάφους, είναι μια off-roader με τέσσερις τροχούς, ένα τιμόνι για διεύθυνσης, καθώς και ένα κάθισμα της μοτοσικλέτας στυλ. Αν έχετε λειτουργεί ένα snowmobile ή μοτοσικλέτα, τότε έχετε ανακοίνωση οι ομοιότητες (μείον τις τέσσερις τροχούς, φυσικά) σε συνδυασμό με την πρόσθετη κίνηση του σώματος που απαιτούνται για τη διαχείριση, καθώς και κατευθύνουν το όχημα. Οι πιο ATVs έχουν σχεδιαστεί για ένα αναβάτη, όπως αυτή το 2019 Polaris Sportsman 850, ωστόσο μπορείτε να συναντήσετε την περιστασιακή σχεδιασμό με δύο άτομα καθίσματα σε συνδυασμό (front-to-back) στυλ. ATVs είναι μερικές φορές αναφέρεται ως τετράκλινα ή τετράτροχα οχήματα.

Τι είναι το Side-by-Side;

Όπως μικρότερα ομόλογό του ATV, ένα side-by-side (SXS) εκτός δρόμου πηγαίνει από πολλά ονόματα, συμπεριλαμβανομένων των UTV (όχημα έργο κοινής ωφέλειας), καθώς και SSV (side-by-side του οχήματος). Ό, τι τηλεφώνημα αυτό, πιστεύουμε μιας SXS ως ένα καλάθι του γκολφ στα στεροειδή. Εδώ είναι το 2020 Can-Am Maverick X3 που θα σας δώσει μια ιδέα για το τι εννοούμε. Έτσι, ένα SXS είναι πιο επιβατικού αυτοκινήτου, καθώς λειτουργεί από το τιμόνι, καθώς και πεντάλ. Ενώ τα περισσότερα σχέδια SXS θα χειριστεί δύο ή τέσσερις επιβάτες σε ζεύγη γραμμές με τις ζώνες ασφαλείας, το μεγαλύτερο side-by-πλευρές μπορεί να πάρει όσο το έξι αναβάτες σε δύο σειρές των τριών. Κάθε SXS περιλαμβάνει ένα μπαρ roll, καθώς και τα περισσότερα μπορούν να εξοπλιστούν με ένα παρμπρίζ, καθώς και ένα πίσω παράθυρο. Μερικά σχέδια περιλαμβάνουν πλήρως κλειστού τύπου καμπίνες καθώς και τον έλεγχο του κλίματος.

Είναι ATVs, καθώς και του δρόμου SXSs Νομική;

Είναι πάντα χωρίς κίνδυνο να υποθέσει ότι ATVs, καθώς και SXSs δεν είναι νόμιμη για χρήση δρόμου? από όπου και αν ονομάζεται εκτός δρόμου οχήματα για έναν λόγο. Ωστόσο, οι νομοθεσίες ποικίλλουν από το κράτος, καθώς και σε ορισμένα κράτη, η νομοθεσία μπορεί να διαφέρει ακόμη και από την περιοχή ή την πόλη. Είναι ένα συνονθύλευμα των κανόνων που δεν μπορεί να επιτρέψει ATVs για να είναι σε δημόσιο δρόμο, όμως ένα σωστά εξοπλισμένο, καθώς και ασφαλισμένοι SXS μπορούν να ταξιδεύουν με τους ίδιους ακριβώς δρόμους. Μερικά ορίζει επιτρέπουν ATVs μόνο σταυρό δημόσιους δρόμους, ενώ άλλοι καθορίζει επιτρέπουν SXSs να κινούνται πάνω σε δημόσιο δρόμο μόνο όταν χρησιμοποιούνται για σκοπούς εκτροφής. Σε γενικές γραμμές, η περιοχή πιο αγροτικές μία, οι πιο ευέλικτη περιφερειακή κανονισμοί. Ωστόσο, ποτέ δεν θεωρούν τίποτα για τους κανονισμούς του δρόμου χρήση εκτός δρόμου οχήματα. Πάντα πρώτη επιθεωρήσει με το τμήμα μηχανοκίνητου οχήματος ή περιφερειακό επιβολής της νομοθεσίας.

Τι πρέπει να σκεφτείτε για το Off-Road οχήματα:

Προϋπολογισμός

Αγορές για ένα ATV ή SXS συνήθως ξεκινά με μια πίστευαν για τον προϋπολογισμό. Αυτό μπορεί ποικιλία οπουδήποτε από ένα χρησιμοποιούνται ATV που χρειάζεται δουλειά (και κοστίζει μερικές εκατοντάδες δολάρια) για ένα ολοκαίνουργιο, καθώς και εντελώς γεμάτο SXS που μπορεί εξόδων όσο ένα νέο αυτοκίνητο. ακριβώς όπως την αγορά ενός χρησιμοποιούνται αυτοκίνητα και φορτηγά είναι μια σοφή εξοικονόμησης χρημάτων κίνηση, η αγορά ενός χρησιμοποιούνται ATV ή SXS δεν κρατά μόνο το κόστος κάτω όμως είναι μια εξαιρετική μέθοδος αρχίζει με μια off-roader αν είστε λιγότερο σίγουροι για το τι θέλετε. Για παράδειγμα, ένα προσιτό ATV είναι ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο μίζα, αλλά αργότερα, μπορείτε να προτιμήσετε ένα πιο προχωρημένο ATV ή SXS με πολύ καλύτερες δυνατότητες.

Σκοπός

Όταν σκεφτόμαστε μια off-roader, ένα από τα πρώτα προβλήματα που ήθελα να ρωτήσω είναι, «Τι θα το χρησιμοποιήσει για;» Αν είστε απλά ψάχνουν για κάποιο μονοπρόσωπα διασκέδαση κατά τη διάρκεια θερμού καιρού, στη συνέχεια, ένα ATV μπορεί να είναι η τέλεια εκτός δρόμου. Αν ψάχνετε για να joyride με τα οικιακά, καθώς και καλοί φίλοι μαζί στο ίδιο ακριβώς αυτοκίνητο (και σε όλους τους τύπους των καιρικών συνθηκών), τότε η ενίσχυση όσο ένα SXS είναι η λογική επιλογή. Θα ήθελα επίσης να σκεφτούμε αν απαίτηση μια off-roader για συγκεκριμένες εργασίες, όπως το ξύλο έλξης ή τη ρυμούλκηση τρέιλερ (που σημαίνει το ίδιο συμβαίνει με SXS). Σκεφτείτε ένα ATV και επικεντρώθηκε στην διασκέδαση, ενώ ένα κατάλληλα εξοπλισμένο SXS μπορεί να χειριστεί τις επιχειρήσεις, καθώς και ευχαρίστηση. Πάρτε τη σημείωση ότι εκτός roaders μπορεί να τοποθετηθεί για διαφορετικούς σκοπούς, περιλαμβανομένων των μεσαίων-of-the-road σχέδια που φαίνονται τα κάνει όλα. Ωστόσο, τα άλλα σχέδια σχεδιασμένα γύρω από συγκεκριμένες χρήσεις, όπως έχουν μια αναβαθμισμένη ανάρτηση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα δίσκους ή ένα σασί κατασκευασμένο για να χειριστεί τις ακαμψίες των πρόσθετων ανώμαλο έδαφος, καθώς και εναέρια περιπέτειες.

Τοποθεσία

Θα ήθελα επίσης να καταλάβουμε πού θα χρησιμοποιήσει μια off-roader. Για παράδειγμα, όσο μπορεί να θέλετε έξι άτομα SXS, μια τέτοια ευρεία όχημα δεν θα είναι η πιο πρακτική σε ένα στενό μονοπάτι. Ομοίως, αν στους αγαπημένους δρόμους σας θα πρέπει πρώτα να φέρει το εκτός δρόμου με την ρουτίνα του αυτοκινήτου, μπορείτε να το πιθανότερο ρολό ένα ATV στοΠίσω μέρος ενός φορτηγού. Ωστόσο, εκτός αν πάτε με ένα στενότερο μονοπάτι-τάξη sxs, μια πλευρά-δίπλα θα απαιτήσει το δικό του τρέιλερ. Ακριβώς την ίδια στιγμή, εάν τα off-road Exploits περιλαμβάνουν τη διασταύρωση του νερού, θα πρέπει να κάνετε μια καλύτερη ματιά στο βάθος του ATV ή SXS. Η κατανόηση τουπου όπου θα χρησιμοποιήσετε τον off-roader σας είναι επίσης τόσο σημαντικό όσο η κατανόηση ακριβώς πώς θα το χρησιμοποιήσετε.

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Linkedin

Σαν αυτό:
Όπως η φόρτωση …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *