πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Οι μισές κάμερες ταχύτητας του Ηνωμένου Βασιλείου αλλάζουν

Οι μισές κάμερες ταχύτητας του Ηνωμένου Βασιλείου αλλάζουν

Οι μισές κάμερες ταχύτητας που είναι εγκατεστημένες στους δρόμους στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι ανενεργές, έχει αποκαλυφθεί. Από τις 2.838 κάμερες ταχύτητας στο Ηνωμένο Βασίλειο, μόλις 1.486 αλλάζουν επί του παρόντος.
Μια σειρά ευελιξίας των αιτημάτων πληροφοριών στις 45 αρχές των αρχών του Ηνωμένου Βασιλείου ανακάλυψε τέσσερα – Κλίβελαντ, Durham, North Yorkshire καθώς και Northamptonshire – δεν έχουν καθόλου είδη ενεργών κάμερων. Οι αρχές του Northamptonshire δήλωσαν ότι διατηρούσαν τα περιβλήματα της κάμερας σε τοποθεσία για να αποτρέψουν δυνητικά επιτάχυνση των οδηγών.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Εξηγήθηκαν τα όρια ταχύτητας του Ηνωμένου Βασιλείου
Οι οδηγοί στο Staffordshire μπορεί να ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν ότι από τις 272 κάμερες του νομού, μόλις 14 από αυτές είναι ενεργές, ενώ οι κάτοικοι του Derbyshire έχουν λιγότερο από μία στα 10 δυνατότητα οδήγησης με ενεργό κάμερα, καθώς 10 από τις 112 κάμερες του νομού άλλαξαν Όταν οι αρχές απάντησαν σε έρευνες.
Η έρευνα της Ένωσης Τύπου που αποκάλυψε ότι τα δεδομένα ανακάλυψαν μόνο το ένα τρίτο των σκωτσέζικων κάμερων αλλάζουν, ενώ όσοι κατευθύνονται προς το ανώτερο Μάντσεστερ θα ανακαλύψουν μόνο το 24 % των εγκατεστημένων κάμερων που εργάζονται πραγματικά. Αντίθετα, οι μητροπολιτικές καθώς και οι αρχές του Λονδίνου δήλωσαν ότι όλες οι κάμερες τους ήταν ενεργές, όπως και οι δυνάμεις από το Nottinghamshire, το Suffolk καθώς και η Βόρεια Ιρλανδία. Εννέα δυνάμεις δεν ήταν σε θέση ή δεν επιθυμούσαν να ανταποκριθούν στα αιτήματα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *