πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Το New Volkswagen Jetta 2014 αποκάλυψε

Το New Volkswagen Jetta 2014 αποκάλυψε

Το Volkswagen Jetta Saloon έλαβε μια ανανέωση της μέσης ζωής, πριν από το ντεμπούτο του στο The New York Motor Show την επόμενη εβδομάδα. Ένα λεπτό facelift και ένα ενημερωμένο εύρος κινητήρα αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος των αλλαγών, με τις πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο να ξεκινούν τον Αύγουστο και τις πρώτες παραδόσεις που προγραμματίζονται για τον Νοέμβριο.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Οι οπτικές αλλαγές είναι ελάχιστες, με το μπροστινό μέρος να φορούσε μια επανασχεδιασμένη μάσκα καλοριφέρ και να αναμορφωθεί μπροστινό προφυλακτήρα, με νέους ολοκληρωμένους λαμπτήρες ομίχλης. Επίσης, προσφέρονται προαιρετικοί προβολείς δι-ξενώνων, με φώτα ημέρας LED Daytime. Στις οπίσθιες αλλαγές ποσά σε ένα νέο φώτα ουράς και να αναμορφωθεί με λεπτό προφυλακτήρα.
Στο εσωτερικό του, υπάρχει ένας νέος σχεδιασμός τιμονιού, προαιρετική οθόνη πολυλειρής χρωμάτων, νέες εσωτερικές πινελιές και επένδυση υψηλού γυαλιστερού. Τα καθίσματα μπορούν επίσης να κοπούν σε νέα χρώματα και σχέδια υφασμάτων.
Μηχανικά, το τρέχον ντίζελ 1,6 λίτρων έχει πέσει από τη σύνθεση του κινητήρα, αφήνοντας τις εξελίξεις της τρέχουσας βενζίνης 1,4 λίτρων και διαθέσιμων ντίζελ 2,0 λίτρων. Ένας κινητήρας TSI 148bhp 1,4 λίτρων είναι τώρα διαθέσιμος, ενώ ο κινητήρας TDI 2,0 λίτρων διαθέτει επιλογή 109bhp ή 148bhp. Τα στοιχεία της επίσημης οικονομίας δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί.
Όλα τα μοντέλα θα είναι εφοδιασμένα με τεχνολογία Bluemotion για να βοηθήσουν στην αύξηση της αποτελεσματικότητας, η οποία περιλαμβάνει χαρακτηριστικά όπως τα ελαστικά stop/start και χαμηλής κυλιόμενης αντίστασης. Η VW έχει επίσης βελτιώσει την αεροδυναμική απόδοση της Jetta κατά 10 %.
Το Jetta είναι το καλύτερο αυτοκίνητο της VW στη Βόρεια Αμερική, με περισσότερα από 189.000 μοντέλα που πωλούνται εκεί το 2013 σε σύγκριση με περίπου 2.000 πωλήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου. Η επίσημη τιμολόγηση θα αποκαλυφθεί πιο κοντά στην εκτόξευση του αυτοκινήτου, αλλά οι τιμές θα πρέπει να παραμείνουν γύρω από το σημείο £ 21.000.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *