πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Η Mazda εκθέτει την ναυαρχίδα MX-5 Sport Recaro Edition

Η Mazda εκθέτει την ναυαρχίδα MX-5 Sport Recaro Edition

η τέταρτη γενιά MX-5 της Mazda δεν έχει περάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, ωστόσο η ιαπωνική εταιρεία κυκλοφόρησε ένα νέο μοντέλο περιορισμένης έκδοσης. Το Sport Recaro Edition προσφέρεται να αγοράσει τώρα, καθώς και σε τιμές από £ 24.295.
Προσφέρεται αποκλειστικά με τον κινητήρα των 2.0 λίτρων 158bhp καθώς και με το κόκκινο πνεύμα ή το κεραμικό μεταλλικό χρώμα. Οι εξωτερικές βελτιώσεις περιλαμβάνουν ένα αθλητικό αεροσκάφος με μαύρο spoiler boot, μπροστινό spoiler χείλος, καθώς και φούστες στο πλάι καθώς και πίσω. Πιάνο μαύρης πόρτας καθρέφτες καθώς και νέοι ζάντες αλουμινίου διαμάντων 17 ιντσών συνολικά την εμφάνιση.
9

Στο εσωτερικό, σύμφωνα με το όνομα, θα ανακαλύψετε νέα καθίσματα Recaro με κόκκινες σωληνώσεις. Είναι επίσης θερμαινόμενοι καθώς και αναπτύχθηκαν για να προσφέρουν ενισχυμένη οσφυϊκή και πλευρική υποστήριξη πάνω στις βασικές καρέκλες. Το Alcantara Trim χαρακτηρίζεται από την παύλα, ενώ προστίθενται πεντάλ κράμα καθώς και ξεχωριστά χαλάκια δαπέδου.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Η έκδοση Recaro είναι £ 1.000 πολύ περισσότερο από το προηγούμενο spec 2.0i Sport NAV στο οποίο βασίζεται. Αυτό υποδηλώνει ότι παίρνετε Sat-Nav, ένα ραδιόφωνο DAB, αισθητήρες στάθμευσης αυτοκινήτων καθώς και έλεγχο του κλίματος, καθώς και τους αναβαθμισμένους αποσβεστήρες blistein καθώς και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.
Ελέγξαμε τώρα την πλήρη αξιολόγηση του νέου Mazda MX-5.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *