πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Αποκλειστική: Η Audi Plots που δημιουργεί την υβριδική ανάρτηση

Αποκλειστική: Η Audi Plots που δημιουργεί την υβριδική ανάρτηση

Audi βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της δημιουργίας ενός συστήματος ανάρτησης που δημιουργεί ενέργεια, μπορεί να αποκαλύψει το Automobile Reveal. Η έννοια προέρχεται από την πλέον κοινή τεχνολογία της αναγέννησης της ενέργειας των φρένων, καθώς η Audi φαίνεται να χάνει τη σπατάλη ενέργειας καθώς και να κόψει την κατανάλωση καυσίμου.
Κατά την εισαγωγή του νέου Audi A3 E-Tron Plug-in Hybrid, ο επικεφαλής της Audi R & D Dr Ulrich Hackenberg επαληθευμένο Audi έχει καθιερώσει αποτελεσματικά μια «αναστολή γεννήτριας» που τελικά θα προσφερθεί στα μοντέλα παραγωγής.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• πολλά οικονομικά αποδοτικά αυτοκίνητα
Ο Δρ Hackenberg εξήγησε: «Αυτό που οι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν είναι ότι οι αποσβεστήρες γίνονται πολύ ζεστές. Όταν εργάζονται δύσκολο σε έναν ανώμαλο δρόμο, οι αποσβεστήρες είναι ίσως 100 έως 125 μοίρες. Αυτή η ενέργεια χάνεται ως ζεστή στην ατμόσφαιρα. Έτσι, θα αντικαταστήσουμε την αναστολή με μια γεννήτρια. ”
Αν και ο Hackenberg ήταν συνωστισμός σε ορισμένες λεπτομέρειες, είναι πιθανό ότι η Audi θα ενσωματώσει ένα σύστημα γεννήτριας στροφής στο αποσβεστήρα, το οποίο περιστρέφεται καθώς η ανάρτηση συμπιέζει. Η Ε & Α Supremo της Audi δήλωσε ότι η ηλεκτρική ενέργεια που αλιεύεται θα διατηρηθεί σε μπαταρίες για να τροφοδοτήσει το υβριδικό σύστημα κίνησης του αυτοκινήτου, αν και είναι επίσης δυνατό το πρόσθετο παρόν να χρησιμοποιηθεί για να χυμό τα βοηθητικά ηλεκτρικά συστήματα του αυτοκινήτου. Μια τέτοια διαμόρφωση θα ελαχιστοποιούσε την αντίσταση στη μηχανή καύσης καθώς και την ενίσχυση των χιλιομέτρων καυσίμου.
• Τα καλύτερα υβριδικά αυτοκίνητα και φορτηγά για να φτάσουν τώρα
Ο Δρ Hackenberg επίσης υπαινίσσεται ακριβώς πώς το σύστημα μπορεί να προχωρήσει για περισσότερα αυτοκίνητα που προσανατολίζονται στην απόδοση. «Επειδή μπορούμε να στείλουμε ενέργεια πίσω στο αποσβεστήρα, θα έχετε μια ξεχωριστή μεταβλητή ανάρτηση. Αυτό μπορεί να αντισταθμίσει το ρολό [του σώματος του αυτοκινήτου].
Δεν είναι βέβαιο πότε η ενεργειακή αναστολή θα κάνει είτε μια ιδέα αυτοκινήτων και φορτηγό είτε για παραγωγή ντεμπούτο, ωστόσο ο Δρ Hackenberg υπονοούσε με θλίψη ότι η καινοτομία θα ήταν μεγάλη είδηση ​​για το Ηνωμένο Βασίλειο, λόγω του πόσο δύσκολοι οι αποσβεστήρες πρέπει να εργαστούν στους δρόμους που έχουν περάσει από τη Βρετανία .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *