πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Η Peugeot κυλά στη Γενεύη με την ιδέα του ταξιδιώτη I-Lab, το “Ultimate VIP Shuttle”

Η Peugeot κυλά στη Γενεύη με την ιδέα του ταξιδιώτη I-Lab, το “Ultimate VIP Shuttle”

προηγμένη συνδεσιμότητα καθώς και η άνεση των ταξιδιωτών βρίσκονται στο επίκεντρο του στυλ για τη νέα ιδέα του ταξιδιώτη I-Lab, με την Peugeot να επικεντρώνεται στην παράδοση Η Ανώτατη VIP ταξιδιωτική εμπειρία. Η ιδέα I-LAB βασίζεται στον νέο Traveler Peugeot, ένα MPV παραγωγής που βασίζεται στο νέο Peugeot Professional Van.
Η ιδέα I-Lab δεν φωνάζει πολυτέλεια από την αντιστάθμιση με το εξωτερικό του να μοιάζει με τον ταξιδιώτη. Μπορεί να διακριθεί από το σκούρο χάλκινο χρώμα του, καθώς και μια αυξημένη κατακόρυφη μάσκα που ενσωματώνει το έμβλημα του λιονταριού στο κέντρο του. Το Peugeot έχει επίσης κολλήσει με βοηθώντας τα τεράστια γραφικά «I-Lab» στα παράθυρα για να βοηθήσουν στην πρόληψη της σύγχυσης.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα αυτοκίνητα 8 θέσεων για αγορά τώρα
13

Ωστόσο, ξεκινά η γνήσια εμπειρία I-Lab. Ο εσωτερικός χώρος έχει αναπτυχθεί για επιχειρηματική δραστηριότητα. Οι επιβάτες που απομονώνουν τα σκούρα παράθυρα από τον έξω κόσμο, καθώς και τέσσερις ιδιωτικές θέσεις με την Alcantara καθώς και το πατιναρισμένο μαύρο δερμάτινο δερμάτινο, κάθονται απέναντι από ένα ακόμη γύρω από ένα γιγαντιαίο δισκίο 32 ιντσών.
Είναι η συνδεσιμότητα του ταξιδιώτη I-Lab που είναι πραγματικά άξια προσοχής, με τον Peugeot να υπόσχεται ένα «υπερ-συνδεδεμένο ταξίδι». Το δισκίο οθόνης αφής, που υποστηρίζεται από έναν άξονα Arch, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μεμονωμένα ή να χωριστεί σε τέσσερις οθόνες, επιτρέποντας σε κάθε ταξιδιώτη να διεξάγει την επιχείρησή του.
13

“Ο ταξιδιώτης Peugeot I-Lab κάνει ό, τι τόσο απλό όσο και εξορθολογισμένο. Η ενσωματωμένη τεχνολογία είναι η αιχμή του μετασχηματισμού της καθημερινής ζωής. Η αψίδα που υποστηρίζει το δισκίο αφής ενσωματώνει αυτή την ευελιξία με την προώθηση καθώς και την ενθάρρυνση των ανταλλαγών μεταξύ των επιβατών ενώ βρίσκονται σε κίνηση. ” δήλωσε ο Alessandro Riga, ο ταξιδιώτης I-Lab Interior Designer.
Το tablet συμπληρώνεται από ένα hotspot Wi-Fi, Bluetooth, φορτίες αποβάθρες καθώς και ακουστικά εικονικής αλήθειας, όλα αναπτύχθηκαν σε συνεργασία με τη Samsung για να προσφέρουν το συνολικό συνδεδεμένο ταξίδι.
Τι πιστεύετε για την ιδέα του I-Lab της Peugeot; Ας καταλάβουμε στην παρακάτω ενότητα σχολίων…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *