πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Το τελευταίο Bugatti Veyron προσφέρθηκε μετά από 10 χρόνια στην παραγωγή

Το τελευταίο Bugatti Veyron προσφέρθηκε μετά από 10 χρόνια στην παραγωγή

είναι το τέλος μιας εποχής αυτού που πολλοί σκέφτονται να είναι το πιο ολοκληρωμένο όχημα που έγινε ποτέ: Ο Bugatti αποκάλυψε το τελικό παράδειγμα της πρώτης γενιάς Supercar έχει πωληθεί, Μετά την εμφάνισή του στο show της Γενεύης της Γενεύης του επόμενου μήνα.
Η παραγωγή του Veyron των 450 οχημάτων περιελάμβανε το αρχικό coupe 252mph, το ρεκόρ 268mph super αθλητισμό, καθώς και το Grand Sport καθώς και το Grand Sport Vitesse Convertibles. Το τελευταίο αυτοκίνητο, μια ειδική έκδοση του «La Finale», έχει προσφερθεί σε έναν πελάτη της Μέσης Ανατολής, ωστόσο, θα εμφανιστεί στη Γενεύη πολύ πρώτα μαζί με το εξαιρετικά πρώτο Veyron που χτίστηκε.
Σηματοδοτεί μια δεκαετία παραγωγής για ένα από τα ταχύτερα αυτοκίνητα του κόσμου, η οποία ξεκίνησε το 2005 με 987bhp από τον κινητήρα W16 Quad-Turbo. Αυτό τελικά πήδηξε μέχρι και 1184bhp το 2010 με την εισαγωγή του Super Super Sport των £ 2 εκατομμυρίων, με ροπή 1.500nm.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Το Super Sport κρατούσε το ρεκόρ για το ταχύτερο όχημα παραγωγής στα 267,856 μίλια / ώρα για τέσσερα χρόνια, μέχρι που το Hennessey Venom GT ήρθε το 2014, καθώς και το έσπασε με ένα μικρό ποσό (αν και εξαιτίας ενός τεχνικού, ο Veyron εξακολουθεί να κορυφώνει τον επίσημο διάγραμμα). Η επιχείρηση δηλώνει ότι το τυπικό κόστος ενός Veyron που προσφέρεται σήμερα, συμπεριλαμβανομένων των προαιρετικών extras, είναι £ 1,7 εκατομμύρια.
Bugatti Veyron Super Sport Performance Figures:
• Κορυφαία ταχύτητα: 268mph
• 0-62mph: 2,5 δευτερόλεπτα
• 0-124mph: 6,7 δευτερόλεπτα
• MPG/CO2: 12mpg/539g/km
2016: Ένας διάδοχος για το ισχυρό Bugatti Veyron
Είναι μακριά από το τελευταίο κεφάλαιο για το Bugatti καθώς και το τελικό supercar. Παρά την αύξηση της πίεσης των κανονισμών εκπομπών, καθώς και την πρόοδο των αυτόνομων, περιορισμένων οχημάτων με ταχύτητα, η επιχείρηση πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της δεύτερης γενιάς Veyron κάποτε το επόμενο έτος, με ακόμη περισσότερη δύναμη από πριν.
Έχουμε δει δοκιμαστικά μουλάρια της επόμενης δοκιμής Veyron στο Nurburgring, καθώς και ο προηγούμενος CEO της Bugatti, Wolfgang Schreiber, έχει διευκρινίσει ότι θα είναι σημαντικά πιο ισχυρό από πριν. Υποψιάζουμε ότι η επιχείρηση θα χρησιμοποιήσει μια εξαιρετικά προσαρμοσμένη έκδοση του παρόντος κινητήρα W16, ωθώντας την ισχύ όσο και κάπου κοντά σε 1.500bhp χάρη στην προσθήκη προηγμένης υβριδικής τεχνολογίας.
Η επιχείρηση σχεδιάζει επίσης μια σημαντική μείωση του βάρους του αυτοκινήτου, μια κριτική για το τελευταίο Veyron. Αναμένουμε ότι η επιχείρηση θα προσπαθήσει να κάνει το όχημα επόμενης γενιάς μια κερδοφόρα επιχείρηση, αφού το τελευταίο Veyron κοστίζει σημαντικά περισσότερο από ό, τι ο Bugatti θα μπορούσε να τους προσφέρει.

Ποια είναι τα ταχύτερα αυτοκίνητα στον κόσμο; Ανακαλύψτε εδώ …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *