πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Το Old BMW M Badge επανεμφανίστηκε για να γιορτάσει τα 50α γενέθλια της Division

Το Old BMW M Badge επανεμφανίστηκε για να γιορτάσει τα 50α γενέθλια της Division

της BMW Motorsport Division θα γιορτάσει την 50ή επέτειό της το 2022, καθώς και για να επισημάνει την ευκαιρία, η επιχείρηση έχει αποκαλύψει το αρχικό της M Sport Roundel, το οποίο παρουσιάστηκε στο εμπορικό σήμα Performance’s Πολύ πρώτο αγωνιστικό όχημα το 1973.
Το σήμα προηγείται του λογότυπου Tri-Stripe M Sport που καταλαβαίνουμε σήμερα, το οποίο είδε πολύ για πρώτη φορά το 1978 στο Supercar M1. Εδώ, το εμπορικό σήμα της εταιρείας μπλε, βιολετί καθώς και κόκκινα δείγματα είναι τυλιγμένα γύρω από το γύρο της BMW σε ημικύκλες, αντί να παρουσιάζεται σε ένα ξεχωριστό έμβλημα.

Νέα ιδέα BMW IDEA XM Previews κομψό όχημα παραγωγής XM που οφείλεται το 2022

Οι αγοραστές θα είναι σε θέση να καθορίσουν αυτό το σήμα Heritage M ως προαιρετικό αντικατάσταση των βασικών εμβλημάτων σε μερικά από τα οχήματα επιδόσεων της BMW από τον Ιανουάριο του 2022.
8

Στο πλαίσιο του εορτασμού, το εμπορικό σήμα θα επανεξετάσει επίσης μερικούς από τους πολύ πιο ιστορικά σημαντικούς κώδικες χρωμάτων. Το Dakar Yellow καθώς και το Terminate Orange (το οποίο εμφανίζεται στο E92 M3) καθώς και το μπλε Macao (το οποίο προσφέρθηκε στο E30 M3) θα είναι διαθέσιμο μαζί με παραδοσιακά χρώματα όπως η Daytona Violet, το Imola Red καθώς και το Bay Blue.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Η BMW M έχει επίσης οργανώσει το χρονοδιάγραμμά της για να εξασφαλίσει ότι πολλά σημαντικά οχήματα απόδοσης θα κάνουν τα ντεμπούτο τους κατά τη διάρκεια της 50ης επετείου της. Το 2022, το εμπορικό σήμα θα εισαγάγει το νέο M3 Touring, μια “ειδική έκδοση του M4 Coupe”, τον διάδοχο του M2 καθώς και το πρώτο μοντέλο ηλεκτροκίνητης απόδοσης.
Ο Franciscus van Meel, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της BMW M GmbH, δήλωσε: “Με το παραδοσιακό έμβλημα BMW Motorsport, θα θέλαμε να μοιραστούμε την ευτυχία μας για την επέτειο της BMW M GMBH με τους οπαδούς της μάρκας.
“Έχουμε μια φανταστική χρονιά μπροστά μας, η οποία θα γιορτάζεται με ειδικά χαρακτηριστικά προϊόντων καθώς και ενδιαφέρουσες παραστάσεις. Το M έχει από καιρό θεωρηθεί για την ισχυρότερη επιστολή στον κόσμο, καθώς και για την επέτειο της εταιρείας μας είναι ισχυρότερη από ποτέ. ”
Τώρα κάντε κλικ εδώ για να ελέγξετε την αξιολόγηση του διαγωνισμού BMW M3 XDRIVE…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *