πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Το νέο 2022 Volkswagen T-Roc R Facelift που αλιεύονται μη διαδοχικά

Το νέο 2022 Volkswagen T-Roc R Facelift που αλιεύονται μη διαδοχικά

Volkswagen’s Golf που βασίζεται στο γκολφ T-Roc crossover οφείλεται σε μια ανανέωση του μέσου κύκλου και οι Spies μας έχουν καταγράψει την παραλλαγή υψηλής απόδοσης T-Roc R r Ξεκινήστε, δίνοντας μια σαφή ματιά στο ενημερωμένο αυτοκίνητο.
Τα tweaks styling για το νέο μοντέλο είναι ελάχιστα. Το μπροστινό άκρο λαμβάνει μια νέα, μονή μάσκα με ένα αναθεωρημένο σχέδιο πλέγματος, το οποίο διαθέτει παχύτερο χρωμιωμένο επένδυση στην άνω άκρη του σε σύγκριση με το εξερχόμενο αυτοκίνητο.

Η ανανεωμένη Volkswagen T-Roc κυκλοφορεί από 25.000 £

Οι προβολείς παραμένουν ενσωματωμένοι στην μάσκα και έχουν αναστραφεί με λεπτό τρόπο με μια νέα υπογραφή φωτός LED και το σύστημα Matrix LED της μάρκας. Ο χαμηλότερος προφυλακτήρας έχει επανασχεδιαστεί επίσης, με μια αναμορφωμένη κατώτερη μάσκα που ενσωματώνει μια οριζόντια γυαλιστερό μαύρο μπαρ και μια πολύ πιο επιθετική εμφάνιση εντελώς.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Το Facelifted T-RoC R διατηρεί τις ίδιες αιχμηρές πτυχές κατά μήκος του καπό και των πλευρών του ως το σημερινό μοντέλο, αν και αυτό το αδιαμφισβήτητο δοκιμαστικό αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο με ένα νέο σχεδιασμό τροχού κράματος διαμαντιών. Οι καθρέφτες της πόρτας έχουν επίσης αναθεωρηθεί, με εκτεταμένους επαναλήπτες δείκτη. Το διακριτικό διακοσμητικό παράθυρο Chrome του T-ROC, το οποίο διατρέχει το C-Pillar και συναντάται με το πίσω παράθυρο, παραμένει.
7

Στο πίσω μέρος, τα φώτα ουράς του T-Roc R είναι καπνιστές, με ένα τσίμπημα σχεδιασμού φωτός που ευθυγραμμίζεται πολύ περισσότερο με το γκολφ 8. Ο κάτω προφυλακτήρας έχει επίσης ελαφρώς μετακινηθεί, με μεγαλύτερες πλευρικές αεραγωγοί και ένα neater diffuser set- που ενσωματώνεται με την εξάτμιση R-Trademark Quad-Tailpipe.
Το τρέχον T-RoC R τροφοδοτείται από έναν υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 2.0 λίτρων και είναι πολύ πιθανό ότι η έκδοση Facelifted θα είναι εξοπλισμένη με την ενημερωμένη μονάδα από το MK8 Golf R.
Η παραγωγή ροπής 316bhp και 420nm σε αυτό το αυτοκίνητο, ο ενημερωμένος κινητήρας προσφέρει αύξηση 20bhp και 40nm μέσω του εξερχόμενου T-ROC R. Power θα αποσταλεί και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη επτά ταχυτήτων. Είναι πιθανό ότι το αναθεωρημένο T-ROC R μπορεί επίσης να υιοθετήσει το πιο πρόσφατο σύστημα τετρακίνησης του Golf R, το οποίο διαθέτει πίσω διαφορικό που διαχειρίζεται τη ροπή.
Σε όλη την περιοχή, το ανανεωμένο T-ROC θα λάβει επίσης μια εσωτερική αναζωογόνηση, με τη μορφή της νεώτερης τεχνολογίας ψυχαγωγίας της VW. Αυτό περιλαμβάνει μια οθόνη ψηφιακού οργάνου 10 ιντσών και μια οθόνη ψυχαγωγίας 10,25 ιντσών, που δανείζεται από το γκολφ 8. Το σύστημα διαθέτει έναν βοηθό φωνής ‘Hello Volkswagen’, συνδεσιμότητα ασύρματων smartphone και μια οθόνη head-up. Οι νέες εσωτερικές διακοσμήσεις και οι επιλογές ταπετσαρίας θα μπορούσαν επίσης να αποτελούν μέρος της ενημέρωσης.

Η τιμολόγηση και ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο T-ROC R θα ανακοινωθεί πριν από το τέλος του έτους, με αναμενόμενη εκτόξευση στα μέσα του 2022.
Κάντε κλικ εδώ για την αναθεώρηση του προ-φεγγαρισμένου Volkswagen T-Roc r …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *