πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Το νέο Electric McLaren Hypercar είναι «πιο ενδιαφέρουσα McLaren»

Το νέο Electric McLaren Hypercar είναι «πιο ενδιαφέρουσα McLaren»

ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την επικείμενη EV του McLaren έχουν αναδειχθεί με τον CEO Mike Flewitt επιβεβαιώνοντας στο αυτοκίνητο αποκαλύπτουν ότι ο σχεδιασμός θα είναι «το πολύ ενδιαφέρον αθλητικό όχημα που έχουμε κάνει ποτέ. «
Η Flewitt επαλήθευσε ότι η μάρκα εργαζόταν σε ένα καθαρό EV για να καθίσει στην υπέρτατη σειρά Supreme, επέμενε, ωστόσο, ένας πνευματικός διάδοχος του υβριδικού P1 δεν πληκτρολογεί μέρος του σχεδίου εταιρείας Track22 του κατασκευαστή. Επομένως, μια άμεση αντικατάσταση του P1 είναι τουλάχιστον επτά χρόνια.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Όταν φτάσει, το όχημα θα είναι σε θέση να υπομείνει ’20 έως 30 λεπτά χρήσης της διαδρομής ‘με ελάχιστη ποικιλία’ τουλάχιστον 300 μιλίων ‘. Ένα δοκιμαστικό μουλάρι για το Hypercar EV είναι επίσης υπό την πρόοδο που βασίζεται στο παλιό MP4 12C Coupe.
Η μετεγκατάσταση της McLaren στο Electric πρέπει να αυξήσει την απόδοση
“Η μετάβαση σε ένα EV πρέπει να βελτιώσει την οδηγική εμπειρία. Δεν πρόκειται να παρουσιάσουμε ένα ηλεκτρικό αθλητικό όχημα με συγγνώμη που δηλώνει ότι« λυπάμαι που δεν είναι τόσο ενδιαφέρον όσο το V8 σας », μας είπε ο Flewitt. “Όταν παρουσιάζουμε ένα ηλεκτρικό αθλητικό όχημα, θα είναι το πιο ενδιαφέρον αθλητικό όχημα που έχουμε ξεκινήσει ποτέ.
“Οι άνθρωποι μπορούν να αναπτύξουν καθώς και να προσφέρουν μάλλον εξαιρετικά ηλεκτρικά οχήματα σήμερα για μεταφορές, θα αναπτύξουμε οχήματα που είναι πιθανώς πολύ περισσότερα για την οικιακή ψυχαγωγία από την απλή μεταφορά”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *