πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Η νέα δοκιμή Ford Kuga Facelift Spied

Η νέα δοκιμή Ford Kuga Facelift Spied

μας έχει πιάσει το facelifted Ford Kuga SUV δοκιμές καθώς προετοιμάζεται για το κοινό που αποκαλύπτεται αργότερα το 2022. Το μπλε οβάλ έχει πρόσφατα σε ένα νέο σχέδιο σχεδίασης, με το Fiesta επίσης Καθώς η εστίαση ανανεώνεται στα μέσα της ζωής-καθώς και τώρα είναι η στροφή του προεξέχοντος SUV του μέσου μεγέθους της μάρκας να πάει κάτω από το μαχαίρι.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Η σημερινή Kuga της τρίτης γενιάς έχει κυκλοφορήσει μόνο από τις αρχές του 2020, ωστόσο, ακόμη και σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα, όπως το Volkswagen Tiguan καθώς και το Seat Ateca, έχουν επωφεληθεί από το Facelifts, λαμβάνοντας κάποιες ακτινοβολίες από την έκκληση του Kuga. Ωστόσο, όπως δείχνουν τα νέα μας κατασκοπεία, η σκληρή Ford είναι έτοιμη να ανακτήσει τη θέση της στην κορυφή του οικιακού τομέα SUV.

Ford Kuga vs Toyota RAV4 εναντίον Skoda Karoq

Στο μπροστινό μέρος υπάρχουν μερικά στυλ στυλ που λαμβάνονται από τη νέα εστίαση, με πιο αδύναμους προβολείς καθώς και μια νέα μάσκα με το σήμα Ford, το οποίο έχει μεταφερθεί από τη μύτη. Στο πίσω μας ένα νέο σχεδιασμό ουράς, ωστόσο τα δίδυμα εξάτμισης καθώς και ο πίσω σπόιλερ παραμένουν σε μεγάλο βαθμό αμετάβλητες.
Από την άποψη των κινητήρων, είναι πιθανό ότι τα νέα αυτοκίνητα και φορτηγά θα διατηρήσουν τη σειρά του παρόντος μοντέλου, πράγμα που σημαίνει την επιλογή μιας βενζίνης 1,5 λίτρων 148bhp με ένα χειροκίνητο υβριδικό, 222bhp plug-in ή ήπιο-hybrid 187bhp – Το τελευταίο παίρνει αυτόματο κιβώτιο CVT. Η Ford έβαλε τον κινητήρα ντίζελ από την ποικιλία Kuga στα τέλη του περασμένου έτους.
5

Το Facelifted Focus του περασμένου έτους πήρε ενημερώσεις για την ψυχαγωγία, καθώς και πιθανόν να δούμε ακριβώς το ίδιο st-up που εμφανίζεται στο νέο Kuga. Αυτό σημαίνει την τελευταία έκδοση του συστήματος ψυχαγωγίας SYNC 4 της Ford, με κεντρική οθόνη αφής 13,2 ιντσών.
Δεν υπάρχει ακόμη καμία λέξη για την τιμολόγηση, ωστόσο ο σημερινός σχεδιασμός ξεκινά από μόλις κάτω από £ 28.000, οπότε αναμένετε παρόμοια για το facelifted Kuga.
Δείτε την καταχώρισή μας για τα καλύτερα SUV μεσαίου μεγέθους για να αγοράσετε τώρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *