πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Ο New Skoda Kodiaq Scout για να ξεκινήσει από £ 32.330

Ο New Skoda Kodiaq Scout για να ξεκινήσει από £ 32.330

Skoda αποκάλυψε την τιμολόγηση για το νέο Scout Kodiaq, επιβεβαιώνοντας ότι η τρέχουσα προσθήκη στην ποικιλία του SUV θα ξεκινήσει από £ 32.330.
Ο Τσεχικός κατασκευαστής εξέθεσε τη σκληρή έκδοση του Scout του πιο σημερινού SUV στο 2017 Geneva Motor Show τον Μάρτιο. Η εκκίνηση της ποικιλίας είναι ο βενζινοκινητήρας TSI 1,4 λίτρων σε £ 32.330, ενώ προσδιορίστε την επιλογή του κιβωτίου ταχυτήτων DSG διπλού συμπλέκτη παίρνει μέχρι και £ 33.630.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Επίσης, προσφέρονται στον ανιχνευτή είναι βενζίνη 2,0 λίτρων καθώς και παραλλαγές ντίζελ με τον βενζινοκινητήρα 178bhp που προσφέρεται από £ 34.865. Η τοποθέτηση της ποικιλίας είναι το TDI 2,0 λίτρων με 187bhp καθώς και 400nm ροπής σε £ 36.330, ενώ ένα λιγότερο ισχυρό ντίζελ 148bhp ξεκινά από £ 33.870.
Συνολικά, η δέσμη είναι μια επέκταση της ποικιλίας που είναι παρόμοια στην εκτέλεση με το Octavia Scout Estate. Αυτό υποδεικνύει ότι όλες οι παραλλαγές του Scout είναι τετράτροχοι δίσκοι ως στάνταρ, ενώ το μοντέλο παίρνει λεπτομέρειες στυλ styling σε σύγκριση με το βασικό Kodiaq, καθώς και πολλές εκτός δρόμου επηρέασαν τις βασικές συσκευές επί του σκάφους.
• Τα καλύτερα νέα SUV στην πώληση 2017
Το μπροστινό μέρος καθώς και οι πίσω προφυλακτήρες παίρνουν ασημένια προστατευτικά ένθετα για να κάνουν τον ανιχνευτή Kodiaq να φαίνεται πιο σκληρή από το ρουτίνα SUV. Η περιγραφή του ασημένιου περιγράφει επίσης να πλαισιώνει τη μάσκα του καλοριφέρ, στις ράγες στέγης καθώς και στο πλευρικό παράθυρο. Ειδικοί τροχοί 19 ιντσών καθώς και σάρκα σάρκα γύρω από τα τσιμπήματα στυλ. Ο ανιχνευτής παίρνει επίσης μια κάπως υψηλότερη απόσταση από το έδαφος του 194mm, καθώς και πολύ καλύτερη προστασία από κάτω του σώματος.
Παράλληλα με το σύστημα οδήγησης σε όλους τους τροχούς, ο ανιχνευτής περιλαμβάνει μια σουίτα βοήθειας αυτοκινήτων που είναι προσαρμοσμένα προς τον χαρακτήρα εκτός δρόμου. Η off-road βοηθά να προσαρμόσει τους αμορτισέρ, μειώνει την απόκριση του γκαζιού, προωθεί τη διαφορική κλειδαριά για ταχύτερες αντιδράσεις καθώς και επιτρέπει λίγο ολίσθηση στο σύστημα ABS. Συνδυάζεται με το Hill Hold καθώς και με τις λειτουργίες διαχείρισης καθόδου, καθώς και έναν επιλογέα λειτουργίας οδήγησης με ένα χιόνι ορισμένο ρύθμιση.
Η βοήθεια του ρυμουλκούμενου καθώς και το τυφλό σημείο της περιοχής κάνουν την περικοπή, όπως και η οπίσθια προειδοποίηση της κυκλοφορίας ιστού, η εμπρός ανίχνευση εγγύτητας, καθώς και η αυτόνομη πέδηση έκτακτης ανάγκης. Το Park Help on the Scout χρησιμοποιεί κάμερες ευρείας γωνίας για να παράγει μια online προβολή από την κορυφή προς τα κάτω του οχήματος στην οθόνη ψυχαγωγίας.
• Hot Skoda Kodiaq VRS στο τραπέζι
Στην καμπίνα, ο Skoda Kodiaq Scout παίρνει τη διαμόρφωση ψυχαγωγίας Touchscreen Swing ως πρότυπο, αν και το σύστημα Columbus της ποικιλίας με την οθόνη 9,2 ιντσών, το SAT NAV καθώς και το Wi-Fi, είναι στη λίστα επιλογών. Ένα τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, ο φωτισμός περιβάλλοντος LED καθώς και τα καλυμμένα καθίσματα της Alcantara ανακαλύπτονται επίσης μέσα.

Μήπως ο θόρυβος Skoda Kodiaq Scout όπως η καλύτερη έκδοση του SUV της Skoda; Ας καταλάβουμε τις σκέψεις σας στα σχόλια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *