πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Aston Martin Vantage GT8: Λεπτομέρειες για όλα τα νέα £ 165k Track Vehicle

Aston Martin Vantage GT8: Λεπτομέρειες για όλα τα νέα £ 165k Track Vehicle

Η Aston Martin εισήγαγε το πιο τρέχον Car-Bred GT: το νέο Aston Martin Vantage GT8. Συμπεριλαμβάνοντας με το ON από το ειδικό Vantage GT12 που εκτίθεται πέρυσι, το GT8 επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από το V8 Vantage GTE Racer. Μόνο 150 παραδείγματα θα κατασκευαστούν σε £ 165.000 ανά τεμάχιο, ωστόσο θα είστε τυχεροί για να πάρετε τα χέρια σας ένα, καθώς έχουν σχεδόν εξαντληθεί.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Αυτό που σας δίνει αυτή η ετικέτα κόστους είναι το ελαφρύτερο, πολύ ισχυρό V8 Vantage που έχει κάνει ο Aston. Είναι έντονα επηρεασμένο από τον V8 Vantage GTE Racer, με τον βρετανικό κατασκευαστή αθλητικών οχημάτων να επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στην αεροδυναμική καθώς και στην εξοικονόμηση βάρους για το ειδικό νέο μοντέλο.
• Aston Martin Vantage GT8 Review
Η Aston έχει χρησιμοποιήσει ίνες άνθρακα οπουδήποτε είναι δυνατόν για να βοηθήσει να κρατήσει το βάρος κάτω όσο το δυνατόν περισσότερο. Ο μπροστινός διαχωριστής, οι προφυλακτήρες, τα περβάζια καθώς και ο οπίσθιος διαχύτης έχουν γίνει χρησιμοποιώντας το υλικό υπερ-φωτός, καθώς και ένα βαρύ νεύμα στο όχημα GTE που επηρεάζεται από, καθώς και το ίδιο ακριβώς ελεύθερο ρεύμα cutaway στο μπροστινό μέρος ακτίνα του τροχού.
12

Οι πτυχές εξοικονόμησης βάρους παρατείνονται επίσης στο εσωτερικό, όπου η Aston έχει τοποθετήσει καθίσματα κάδων από ίνες άνθρακα καθώς και πάνελ πόρτας. Όλοι μαζί, η Aston κατάφερε να απογυμνώσει μέχρι και 100 κιλά από το V8 Vantage αν προδιαγράψετε όλες τις ιδιωτικές επιλογές. Οι ιδέες GT8 οι κλίμακες στα 1.510kg – 55kg λιγότερο από τον μεγαλύτερο αδελφό του, το GT12.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *