πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Εμπιστευθείτε το σχέδιο γκαράζ μου που εισήχθη με τους αυτοκινητιστές της διασφάλισης £ 1.000

Εμπιστευθείτε το σχέδιο γκαράζ μου που εισήχθη με τους αυτοκινητιστές της διασφάλισης £ 1.000

θα εξασφαλιστούν από διαφορές με ανεξάρτητα γκαράζ έναντι μη ικανοποιητικών εργασιών, χάρη σε μια νέα εγγύηση αγοράς £ 1.000.
Η Ανεξάρτητη Ένωση Γκαράζ (IGA) έχει δεσμευτεί να καλύψει τα έξοδα ύψους £ 1.000 από τα μη αρωματικά γκαράζ που έχουν υπογράψει όσο εξαρτάται από το πρόγραμμα γκαράζ μου.
Το σχέδιο, που θα βρεθεί σε ισχύ αργότερα το 2016, θα αποζημιώσει τους πελάτες εάν το έργο ανακαλυφθεί ότι είναι υπο-πρότυπο καθώς και το γκαράζ αρνείται να επιστρέψει τα χρήματα.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Οι γυναίκες χρεώνουν 13% λιγότερες για τις υπηρεσίες επισκευής αυτοκινήτων και φορτηγών από τους άνδρες
Εάν ο καταναλωτής έχει σύγκρουση με ένα γκαράζ, μπορεί να έρθει σε επαφή με την υπηρεσία εναλλακτικής επίλυσης συγκρούσεων (ADR) για να επισημοποιήσει την καταγγελία, με την εθνική υπηρεσία συνδιαλλαγής να διαχειρίζεται τις έρευνες.
Εάν τα βραβεία ADR υπέρ του καταναλωτή, τότε το γκαράζ είναι υποχρεωμένο να πληρώσει. Σε περίπτωση που δεν πληρώνει το γκαράζ, η Ανεξάρτητη Ένωση Γκαράζ θα καλύψει τα έξοδα έως και 1.000 λίρες.
Ο Stuart James, διευθυντής της IGA, δήλωσε στο Automobile Express: “Για να ενισχύσουμε την υποστήριξη των Ανεξάρτητων, εισάγουμε μια διασφάλιση £ 1.000 για οποιοδήποτε είδος γκαράζ υπογεγραμμένο όσο εξαρτάται από το σχέδιο γκαράζ μου. Έχουμε τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη σε αυτά που θα τους υποστηρίξουμε οικονομικά. ”
Υπάρχουν σήμερα περίπου 2.700 επιχειρήσεις που είναι εγγεγραμμένες για να εξαρτώνται από το γκαράζ μου, ο οποίος αποτελεί κώδικα μεθόδου που επιτρέπεται από τα πρότυπα διαπραγμάτευσης. Η IGA χρησιμοποίησε προηγουμένως μια παρόμοια διασφάλιση £ 1.000 για την εργασία που προέκυψε από εξουσιοδοτημένα γκαράζ, ωστόσο το έσφιξε όταν χρησιμοποιήθηκε για τον κυβερνητικό κώδικα.
• Πώς να επιθεωρήσετε τα αυτοκίνητά σας και τα χιλιόμετρα φορτηγών καθώς και την ιστορία του MOT online
“Εμείς αποσύρθηκε τέσσερα χρόνια πίσω από τότε που υποβάλαμε την αίτηση [για τον κώδικα] στο Ινστιτούτο Ανταπόκτων Εμπορίου”, εξήγησε ο James. “Διατήρησε την εφαρμογή πολύ πιο απλή, ωστόσο τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να την επαναφέρει.”
Οι αυτοκινητιστές μπορούν να ανακαλύψουν το πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο ανεξάρτητο γκαράζ τους ελέγχοντας το trustmygarage.co.uk καθώς και την είσοδο στον ταχυδρομικό τους κώδικα. Οι ιδιοκτήτες που έχουν διαφωνίες εξαρτώνται από την υπηρεσία γκαράζ μου μπορούν να έρθουν σε επαφή με την Εθνική Υπηρεσία Συμβολών στο NationalConciliationService.co.uk.
Είχατε ποτέ προβλήματα με ανεξάρτητα γκαράζ; Ας καταλάβουμε παρακάτω …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *